Per Carsten Michelsen.

Gjør alt klart for fotballfest!

Søndag 17. september kl 1500 skrives det fotballhistorie i Arendal. - Her skal alt være klart til åpningen av Norac stadion, lover anleggsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Nå jobbes det nesten døgnet rundt på Norac stadion for at alt skal være klappet og klart for det som forhåpentlig kan bli et rekordpublikum for en seriekamp i Arendal.

Fest for publikum

- Vi har plass til nesten 3500 hvis vi tar alle ståplassene i bruk og Mjøndalen kommer for å fylle opp hele borteseksjonen. Det er varslet fint vær og alt burde ligge til rette for en veldig spennende og feststemt fotballkamp, mener Per Carsten Michelsen.

"Det er varslet fint vær og alt burde ligge til rette for en veldig spennende og feststemt fotballkamp"

— Per Carsten Michelsen, anleggsansvarlig

Klubbens - og anleggets - hovedsponsor Norac slår på stortromma i forbindelse med stadionåpningen: Derfor koster inngangsbilletten bare 1 krone (!) for alle som kjøper billett via nettet på forhånd.

Det er kjapt og enkelt - og du kan gjøre det her!

- I billettboden på stadion er det vanlige billettpriser, så voksne sparer altså 149 kroner billetten på å kjøpe på forhånd, understreker Per Carsten Michelsen. 

Fine premier!

I tillegg til en spennende - og veldig viktig kamp - så stiller også mange av klubbens sponsorer opp med spennende konkurranser og premier. Ifølge ryktene vil det være muligheter både for å vinne eksklusive reiser og fri bruk av en bil for dem som er ute i god tid.

- Vi vet det kommer mange mennesker til denne kampen, så det er veldig viktig at folk er ute i god tid. Stadion åpner allerede 1330, og de som er tidlig ute får jo også fin anledning til å bli kjent med fasilitetene og se de store endringene som har skjedd på Bjønnes siden anleggsarbeidet startet i vår, sier Per Carsten Michelsen.

KJØP BILLETT NÅ!

Se bildene fra byggeprosessen!

Annonse: