Conrad Wallem

Hjemmesmell

Arendal startet klart best og tok ledelsen etter bare syv minutter. Likevel ble Hødd sluppet inn i kampen igjen - og det endte med tap på hjemmebane lørdag.

Alle bilder: Elisabeth Grosvold, Agderposten

Med nærmere 900 tilskuere på tribunen var det forventninger i høstlufta på Norac stadion lørdag. På sponsormiddagen før kampen ble det servert biff fra MØR - og alt lå til rette for en festaften da Hødd kom på besøk.

Og kampen startet festlig.

Arendal-Hødd.-1
Her gir Pape Paté Diouf Arendal 1-0 etter bare syv minutters spill mot Hødd.

Arendal raidet opp angrep og kombinasjonsspill av sjelden klasse - og det var helt fortjent da Pape Paté Diouf ga Arendal ledelsen syv minutter ut i kampen etter et fantastisk forarbeid av Stian Rokås Michalsen.

Hjemmelaget ga seg ikke med det - og fortsatte å produsere sjanser på løpende bånd. Helt til Hødd tilsynelatende hadde fått nok fotballeksjoner av Arendal og overtok initiativet i kampen etter rundt 35 minutters spill. Arendal hang i ringene - og trykket Hødd klarte å skape måtte til slutt gi resultater. De fikk sin fortjente utligning og kunne gå til pause med 1-1 og fornyet tro på at de kunne snu en elendig formkurve med en god 2. omgang.

Arendal-Hødd.-2
Fabian Ness er nær ved å score for Arendal.

Til slutt ble det mål-kongen Markus Naglestad som fikk det avgjørende sparket på ballen da han pirket inn 1-2 etter 73 minutter. Arendal klarte ikke å komme tilbake - og dermed høstens første hjemmetap.

Nå blir jobben med å kjempe om 2. plassen som gir kvalifisering enda tøffere. Arendal har en hjemmekamp igjen - og tre bortekamper.