Hør Arendals nye klubbsang!

Johnny Sandåker og den gamle toppscoreren Svein Olaf Olsbu stakk av med førsteplassen i kåringen av Arendals nye klubbsang!

- Vi ville lage en sang som kunne skape stemning, som var lett å synge med på og som jeg selv kunne tenke meg å høre på i bilen på vei til kamp, forteller Svein Olaf Olsbu som altså har bidratt til teksten på sangen som heter "Heia Arendal". 

Det kom inn fem bidrag til konkurransen og alle bidragene blir premiert - men det var altså Sandåker & Olsbu som ble kåret som konkurransens suverene vinner.

Juryen har bestått av representanter for spillerne, styret og administrasjonen - og samlet var det bred enighet om at i et sterkt felt så skilte dette bidraget seg ut.

- Faktisk var konkurransen avgjort allerede før alle stemmene var kommet inn. Så det er ingen tvil om at dette var en klar jury-favoritt, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen som har hatt det tekniske ansvaret for gjennomføringen av kåringen.

Sangen "Heia Arendal" ble første gang fremført før Jerv-kampen lørdag - og sangen vil i løpet av kort tid være tilgjengelig på Spotify og andre strømmetjenester.

- Vi håper mange vil strømme sangen og at den vil blir brukt mye, sier Johnny Sandåker som selv er fornøyd med produktet. - Det ble faktisk veldig bra, og akkurat slik vi ønsket med et fengende refreng som vi tror vil være lett å huske, sier han.

Den offisielle versjonen, som altså blir tilgjengelig på ulike strømmetjenester, var ikke offentlig tilgjengelig denne helgen, men for dem som ikke kan vente; her er en førsteutgave som i all hovedsak vil være lik den som gjøres tilgjengelig for strømming:

Annonse fra Obos-ligaen: