Høy temperatur og publikumsrekord

Det var anslagsvis nærmere 700 tilskuere på Norac stadion torsdag kveld da det endte 3-3 mellom Arendal og Hisøy i prestisjeoppgjøret i G19-serien.

Begge lag kjemper om kretsmesterskapet i G19-klassen. Begge lagene trenes av en Risholt. Begge lagene sløste med sjansene. Begge lag hadde en omgang hver. Og begge lag kunne vunnet kampen - men kampen sett under ett var nok uavgjort nokså riktig resultat.

AF-Hisøy_SPO0104

Det var Arendal som startet klart best på hjemmebane. Det var gått mindre enn fire minutter da Markus Håbestad ble spilt alene gjennom. Iskaldt lobbet han ballen i mål over Hisøy-keeperen. Arendal fortsatte å dominere og skapte målsjanser på rekke og rad. Det var derfor helt fortjent at hjemmelaget gikk til pause med 3-0. Med normal effektivitet ville ledelsen vært minst det dobbelte.

AF-Hisøy_SPO0105
Thomas Skjeggedal Thorsen/Agderposten

Dermed så løpet ut til å være kjørt for Hisøy, men godt hjulpet av en solid fanskare på tribunen, nektet bortelaget å gi opp. Etter pause tok de resolutt tak i kampen. De ga alt i duellene og hindret Arendal i å etablere spill. Etterhvert kom målsjansene også, men det tok tid før Hisøy fikk fortjent uttelling. Men da de først fikk hull på byllen, så fikk de enda mer energi. Med 3-3 på resultattavlen var det Hisøy som ville mest i sluttminuttene, men Arendal klarte å stå imot og redde ett poeng som kan vise seg å bli svært viktig.

ove alexander støyler

- Vi har fortsatt alt i våre hender hvis vi vinner de tre siste kampene, sier Roger Risholt og minner om at de to nærmeste utfordrerne til seriemesterskapet - Hisøy og Fløy - skal møte hverandre i innbyrdes oppgjør i serieinnspurten.