- Imponert av tempo og nivå!

Nå er alle formaliteter i boks og Fabian Stensrud Ness (24) er klar for Arendal Fotball!

Det er ingen hemmelighet at Fabian Stensrud Ness har vært i dialog med Arendal Fotball i en lengre periode. Etter at Arendal Fotball og Moss FK er blitt enige om overgangen og også de personlige betingelsene er avklart, så kunne spissen delta på sin første offisielle Arendal-trening mandag kveld. Men det var ingen helt ny opplevelse for nysigneringen, for allerede for et par uker siden var han i Arendal og etterlot seg et svært godt inntrykk etter prøvespillet. 

Målscorer

Spissen, som har syv sesonger bak seg i Moss, imponerte i 2. divisjon i fjor - til tross for at han spilte på et lag som kjempet i motvind. Han scoret hele 18 mål i serien - i tillegg til fire i cupen, og nå følte han tiden var inne for å prøve seg på et høyere nivå.

- Jeg ble veldig godt tatt imot da jeg kom til Arendal, og jeg føler det er en spillertropp som har godt samhold og godt miljø, sier Fabian Stensrud Ness som samtidig erkjenner at det han møter på treningsfeltet i Arendal er annerledes enn det han har vært vant til fra Moss.

"Alt går mye raskere og det er vesentlig høyere intensitet i treningene her enn det jeg er vant til"

— Fabian Steensrud Ness, ny Arendal-spiller

- Jeg merket at alt går mye raskere og at det er vesentlig høyere intensitet i treningene her enn det jeg er vant til. Det kommenterte jeg også overfor trener Ole Martin Nesselquist da jeg kom tilbake til Moss etter å ha trent med Arendal. Da jeg opplevde forskjellen på treningsfeltet, så forstod jeg også mer av hvorfor Arendal var så suverene i 2. divisjon i fjor, sier 24-åringen som allerede har fått seg leilighet i byen.

Se intervju med Arendals nysignering her!


Fabian Steensrud Ness håper selv at han kan bidra med både mål og målpoeng for sin nye klubb - og han gleder seg til møtet med Obosligaen. - Jeg tror vi kommer til å gjøre det veldig bra, slår han fast og innrømmer samtidig at han var blant dem som var overrasket over Arendals sterke sesong i fjor.

Overrasket

- Moss møtte Arendal i treningskamp før sesongen og vant 3-1. Den gangen var det vel ingen som trodde at Arendal skulle få en slik imponerende sesong som det laget fikk. Men vi lærte oss å respektere Arendal, og da vi spilte her i fjor høst kom vi til Bjønnes med en ultradefensiv taktikk, sier han og minner om 2-2-kampen der Moss knapt hadde ballen på Arendals banehalvdel, men likevel klarte å stjele med seg ett poeng.

Annonse:

Nå er tiden i gult og svart over for denne gangen. Nysigneringen erkjenner at Moss og Arendal er to klubber som har hatt ulik utvikling de siste årene. - Arendal hatt steg oppover, mens Moss har gått motsatt vei. Derfor var det også naturlig for meg å benytte denne muligheten for å komme til Arendal nå, sier Fabian Stensrud Ness.

Knut Tørum om Fabian Stensrud Ness:


Fabian Stensrud Ness

  • Født: 30.10 1992

  • Posisjon: Spiss/kant

  • Høyde: 184 cm

  • Tidligere klubber: Drøbak/Frogn og Moss

  • Antall mål 2016: 18 (serie), 4 (cup)

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: