Det var rundt 700 tilskuere som var tilstede på treningskampen mot Jerv før seriestart. Når Jerv kommer til Myra 6. mai, så er det ventet fulle tribuner.

Jerv-billetter selges etter Florø-kampen

Alle som får med seg søndagens oppgjør mot Florø, vil også få førsterett til å sikre seg billetter til hjemmekampen mot Jerv 6. mai.

- Vi har allerede merket stor interesse for Jerv-kampen, så vi regner det som sikkert at denne kampen blir utsolgt. Derfor ønsker vi å prioritere våre mest trofaste supportere når det gjelder billettsalget til dette oppgjøret, sier arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen.

Med dette som utgangspunkt har klubben derfor besluttet å åpne billettsalget til Jerv-kampen umiddelbart etter søndagens oppgjør mot Florø.

- Alle som har billett til Florø-kampen, vil etter kampen få anledning til å kjøpe billetter i billettluka til neste hjemmekamp - som altså er mot Jerv. Vi har et begrenset antall billetter, og vi ser ikke bort fra at vi kan bli utsolgt allerede søndag. Det er derfor ikke sikkert at disse billettene vil bli tilgjengelige i det hele tatt gjennom nettsalg, opplyser Per Carsten Michelsen.

Han understreker at det bare er billetter til hjemmeseksjonen som er til salgs. - Vi har gjort en avtale med Jerv der de har fått en raus mengde billetter til borteseksjonen som de vil selge direkte til egne supportere. Alle billetter Arendal Fotball selger, vil altså være til hjemmesupporter-seksjonen, understreker Per Carsten Michelsen.

De rundt 600 som allerede har sikret seg sesongkort, er naturligvis garantert plass også på Jerv-kampen. Andre som vil være sikre på å få kjøpt billett, bør altså sørge for å sikre seg denne ved å kjøpe den i billettluka utenfor Myra stadion søndag ettermiddag. 

- Billettsalget til neste hjemmekamp vil først åpne etter kampen. Publikum må altså sørge for å sikre seg billett på vei ut av stadion etter Florø-kampen, sier Michelsen.

PS! Det er en begrensning på maks 10 billetter pr person. Billettprisene er som vanlig: Kr 150 for voksne, kr 50 for barn under 16 år.

Annonse: