Jonas Gylland og Arendal Fotballs juniorlag tok en ny trepoenger.

Juniorene med seier i lokaloppgjøret

Arendal Fotballs juniorlag var et hode bedre enn samarbeidsklubben Trauma.

Det kan kanskje regnes som et lite internoppgjør når Trauma og Arendal Fotball møtes. Trauma er en av samarbeidsklubbene - og moderklubbene - til Arendal Fotball. Derfor har møtene en ekstra undertone.

På Hove fredag kveld møttes juniorlagene til en utsatt kamp i 1. divisjon i G19-serien. Denne gangen var det Arendal Fotball som var sterkest. Det endte 6-3 til Arendal Fotball.

Fem i siste halvdel

Det tok en halv omgang før kampens første scoring kom. Anders Bjørge sørget for at Arendal tok ledelsen. Det innledet en siste halvdel av første omgang med i alt fem scoringer.

Sander Bothne Bleika sørget for 1-1, før Anders Bjørge og Anders Hylen Pedersen sørget for 3-1 til gjestene med to kjappe scoringer. Arendal ledet 3-2 til pause. Gustav Heltveit sørget for redusering rett før pause og sørget for at Trauma var med i kampen.

Nytt lokaloppgjør i vente

I andre omgang skjedde det meste i løpet av omgangens første 17 minutter.

Anders Bjørge med sitt tredje for kvelden, Tasso Dwe og Michael Bothne Bleika sørget med hver sin scoring det første kvarteret for at det sto 6-2 til Arendal Fotball.

Mathias Bachmann Holm reduserte etter 62 minutter, men det ble kampens siste scoring og Arendal Fotball kunne notere en ny trepoenger.

Arendal vil bli nummer to, bak Fløy i våravdelingen av 1. divisjon i G19. Det er en runde igjen. Der møter Arendal Hisøy på bortebane, en kamp som spilles 20. juni.