Jonas Gylland i aksjon for juniorlaget mot Vindbjart.

Juniorlaget tapte lokaloppgjøret

Arendal Fotball ville avslutte vårserien med seier over nabo Hisøy, men det ville ikke naboene ha noe av ...

Arendal Fotballs juniorlag var før kampen nummer to i vårserien i 1. divisjon, bak suverene Fløy.

Over 300 tilskuere - ikke fullt så mange som forrige sesong - var på plass på den siste kampen som spilles på Hisøy kunstgress for gresset skiftes ut. De fikk se en etter rapportene jevn kamp, der hjemmelaget trakk det lengste strået.

Allerede etter ni minutter sendte Mathias Ryltoft Bertelsen hjemmelaget i front etter et straffespark.

Ledelsen sto til pause, i en kamp begge lag hadde muligheter til å score.

Victor Kaba sørget for 1-1 etter fem minutter av andre omgang, men med drøye 20 minutter igjen av kampen, var Niklas Stusshamn Andersen den som ble helten for hjemmelaget med sin 2-1-scoring.

Hisøy ble redusert til ti spillere med seks minutter igjen etter et rødt kort, men Arendal klarte ikke å utnytte det mannskapsmessige overtaket på slutten.

Det ble delt ut i alt åtte gule kort - seks til Hisøy (to til samme spiller, altså rødt) og to til Arendal.

Laget: Mads Rønningen, Tasso Dwe, Anders Hylen Pedersen, André S. Brinch, Sijam Nuri, Victor Kaba, Marius Løvdal, Tristan Hesthag Åteigen, Markus Graue, Even Larsen, Jonas Gylland, Jonathan Lombotho Lombotho, Anders Bjørge, Michael Bothne Bleika, Marius Alfsen, Redon Pllana