Kom på stadion - og vinn tur til England!

Berg-Hansen Reisebyrå er i feststemning i forbindelse med åpningen av Norac stadion! Derfor gir de bort en tur til Manchester med fly og hotell betalt - direkte fra Kjevik. Men du må ta turen til stadion på søndag for å kunne vinne....

Rolf Josephsen og hans kolleger i Berg-Hansen Reisebyrå har syntes det har vært moro å følge Arendal Fotball i OBOS-ligaen, selv om det sportslig sett har vært flere nedturer enn de hadde håpet på. Nå tror de imidlertid medgangsbølgen kommer - og de vil veldig gjerne være med på å skape ekstra feststemning når Norac stadion åpner søndag.

Fly & hotell

- Vi har derfor bestemt oss for å spandere gratis fly og hotellopphold for to personer, direkte fra Kjevik til Manchester i helgen 24.-26 november. Vinneren blir trukket ut blant dem som klarer å tippe riktig resultat av kampen mellom Arendal og Mjøndalen, sier Rolf Josephsen.

Han har selv fulgt byggingen av Norac stadion på nært hold og gleder seg veldig til at byens nye fotballstorstue kan innvilges. - Jeg var oppom banen for noen dager siden, og det ser jo ut til å bli helt fantastisk. Vi gleder oss veldig til dette, sier han.

Fantastisk førjulstur

Representanter for Berg-Hansen vil være til stede på Norac stadion i god tid før avspark søndag. De vil dele ut "tippekuponger" som må leveres før kampen starter - og blant svarene blir det altså trukket ut en vinner som kan glede seg til en fantastisk førjulstur til Manchester.

- Manchester er et fantastisk utgangspunkt for alle fotballglade. Både Liverpool og Manchester United spiller hjemmekamp denne helgen, og det er jo bare en kjapp togtur mellom de to byene. Det er heller ikke langt til Leeds eller en rekke andre byer som kan by på ekte engelsk fotballkultur for dem som foretrekker å se noe annet enn Premier League. Dessuten er det et enestående julemarked i Manchester, så mulighetene til å shoppe og oppleve mye mer enn bare fotball, er absolutt til stede, sier Rolf Josephsen. 

Sjekk Berg-Hansens direktefly fra Kjevik - klikk på bildet!

Skjermbilde 2017-09-12 kl. 16.20.32
Berg-Hansen tilbyr direktefly fra Kjevik til Manchester!
Annonse: