Det har vært så tynt på treningsfeltet de siste dagene at treningskampen mot Vindbjart i Sørlandshallen fredag må avlyses for Arendals del.

Må avlyse treningskamp

Onsdag kveld regnet Mattias Andersson med at han hadde akkurat nok spillere disponible til å gjennomføre treningskampen mot Vindbjart. Ett døgn senere må han konstatere at det ikke går.

- Philip Aukland er blitt syk igjen, samtidig som prøvespiller Fredrik Dahl ikke kan spille treningskampen. Med så mange spillere ute som vi har akkurat nå, kan vi rett og slett ikke stille lag mot Vindbjart fredag, konstaterer Mattias Andersson.

Han liker ikke situasjonen, men dessverre ble det slik denne gangen - spesielt fordi det er så ekstremt mange forsvarsspillere som er indisponible. I sum blir det lite utbytte av treningskampen dersom man både må hente opp veldig mange juniorspillere for å kunne stille kamptropp - samtidig som veldig mange spillere må innta posisjoner de vanligvis ikke er aktuelle for.

- Vi må bare beklage at vi ikke får til dette nå, men heldigvis er det bare treningskamp. Vi skal komme sterkere tilbake de kommende ukene og ser frem til at de syke og skadde spillerne er klare igjen. Heldigvis er det lite som tyder på at de som nå er uaktuelle for kamp fredag vil være borte lenge, med unntak av Avni Pepa som ennå må være tålmodig en stund før han er klar etter sin prolaps. Men det går bedre, også med ham, sier Mattias Andersson.

Annonse fra Obos-ligaen: