Målkalas mot Tveit

Arendal 2 avsluttet sesongen på hjemmebane på en aldeles utmerket måte!

Tabelljumbo Tveit ble ikke noen motstand for Arendal Fotball 2. Det endte hele 10-1 til hjemmelaget på Norac mandag kveld, etter at det sto 3-0 ved pause.

Det var Preben Skeie som startet showet allerede før fem minutter var spilt på Norac. Anders Bjørge fulgte opp med en scoring før det var gått ti minutter.

En halvtime og drøyt det gikk. Fem minutter før pause sørget Shariff Cham for at det sto 3-0 da lagene tok pause.

Andre omgang ble et kalas uten like. Tabelljumbo Tveit var i realiteten sjanseløs. Kristian Eriksen scoret sitt første for kvelden like etter pause. Før timen var spilt, så hadde spisskollega Markus Håbestad fulgt opp med to scoringer.

Kveldens sjuende var det Preben Skeie som sto for. Tveit fikk sin redusering og trøstemål, men Arendal var ikke ferdige - på langt nær.

For Kristian Eriksen ville ha mer. Etter 82 minutter fikset han sitt andre for kvelden, før Karl-Gunnar Ellefsen ordnet nummer ni.

Kristian Eriksen fikk æren av å sette mål nummer ti da to minutter gjensto, hans mål nummer 22 i 4. divisjon denne sesongen.

Arendal 2 er nummer fem i 4. divisjon og vil ende mellom fjerde- og sjuendeplass til slutt. De møter Express i siste serierunde på Fevik om en uke.