Mads Nørby Madsen er en av de nye spillerne som er klare for Arendal i 2019.

Nå er de igang - for alvor!

Etter en velfortjent juleferie var A-stallen samlet til årets første trening torsdag kveld. Mads Nørby Madsen er en av de nye spillerne som nå er på plass.

Den danske venstrebacken med fortid i Egersund er glad for å være på plass i Arendal. Sammen med kjæresten er han installert i nyinnkjøpt leilighet, og han er glad for at hun også har fått jobb som lærer i Birkenes. Alt ligger til rette for en spennende sesongen, mener nysigneringen.

Profesjonelt

- Jeg opplever opplegget og intensiteten i Arendal som profesjonelt, og det var også derfor jeg valgte å skifte klubb nå, sier Mads Nørby Madsen.

Selv om det bare skulle være en lett gjennomkjøring på årets første økt, så var det tøft nok for 24-åringen som har vært influensasyk den siste uken. Dermed kom han nærmest rett fra sykesenga til treningsfeltet.

- Det er tungt å løpe med sykdom i kroppen, men jeg satser på å få svettet meg frisk, sier venstrebacken som har funnet seg godt til rette allerede. Han er også optimistisk, men erkjenner at det kommer til å bli tøft å kjempe i toppen i konkurranse med lag som Fredrikstad, Egersund, Levanger, Hødd, Bryne og Moss - for å nevne et lite knippe av klubber med stolte tradisjoner og høye ambisjoner. 

- Jeg tror det blir veldig viktig at vi kommer godt igang, og at vi ikke slipper oss ned i ferien, men får en god start også på høstsesongen. Ambisjonen vår må være å kjempe om opprykk, sier Mads Nørby Madsen.

2019-start-trening-1
Stian Debess er en lokal unggutt som nå har fått A-lagskontrakt i Arendal.

Fornøyd

Steinar Pedersen er fornøyd med nysigneringene som er i boks, men bekrefter samtidig at det fortsatt er mulig at det kommer flere nye spillere inn. Flere spillere har forsvunnet etter 2018-sesongen, og de to siste som er bekreftet som uaktuelle for Arendal i 2019 er Thompson Ekpe og Hakeem Wilkinson. 

- Vi jobber kontinuerlig med spillerlogistikken, så får vi se hva som skjer de kommende ukene, sier Arendal-treneren.

2019-start-trening-2
Thomas Gill (nærmest) er på plass som ny keepertrener. Her sammen med Øyvind Knutsen og JR-keeper Mads Rønningen.

Annonse fra Obos-ligaen: