Kristian Eriksen for Arendal 2 mot Jerv 2

Nå er Kristian klar til å kjempe

I sommer kom Kristian Eriksen fra Express til Arendal Fotball. Nå er Kristian endelig skadefri. Kan han bli jokeren i sesongavslutningen?

Han trøblet med en skade da han kom til klubben foran høstsesongen, men mandag var han klar til kamp igjen, endelig vil mange si. 

Først de siste par ukene har det blitt trening med ball for frolendingen, som er toppscorer i 4. divisjon med 19 mål denne sesong, 18 av dem kom i vårsesongen for Express. 

På 24 kamper for Express, stoppet han på 31 scoringer i 4. divisjon, sier statistikken på fotball.no. 

Comeback

Etter et par måneder ute av spill, var mandagens kamp for Arendal 2 mot Jerv 2 som et aldri så lite comeback å regne for 22-åringen. Sist han spilte en offisiell kamp, var da Express spilte mot nettopp Arendal 2 på Norac 1. juli. 

Nå gleder han seg til fortsettelsen.

- Det kjennes helt strålende å være i gang for fullt, sier han. 

Comebacket ble kronet med scoring i 5-0-seieren over Jerv 2, noe som satte en ekstra liten spiss på anledningen. 

- For en spiss er det jo ingenting som er bedre enn å score mål. Det kjennes fantastisk å gjøre det i min første kamp i AF-drakten, smiler Eriksen. 

Joker

Han spilte 55 minutter mandag. 

Kristian Eriksen kan være en liten joker for Steinar Pedersen i de kommende kampene for A-laget, som søndag skal til Trondheim for å møte Byåsen i en svært viktig kamp i 2. divisjon avdeling 1. 

Han er usikker på om han kan være aktuell til søndag. 

- Kanskje litt tidlig. Nå er dette første fulle uka med trening på feltet og 55 minutter i B-kamp på mandag. Men selvfølgelig håper jeg jo alltid å være blant en av de 18 som reiser på kamp i helgen, forteller han.

Annonse fra Obos-ligaen: