Markeds- og kommunikasjonsdirektør Thorbjørn Laundal og Marit Høigilt i LOS gleder seg til heftige lokaloppgjør mot Start og Jerv denne sesongen.

Ny energi med LOS på laget!

Arendal Fotball kan se frem til sesongstart med massevis av positiv ny energi i ryggen: Strømleverandøren LOS er ny samarbeidspartner!

- Det skjer fantastisk mye spennende i Arendal for tiden. Det har vi som Sørlandets egen strømleverandør lyst til å være med på, sier Thorbjørn Laundal, markeds- og kommunikasjonsdirektør i LOS.

Folkefester

Han er en av dem som for lengst har begynt nedtellingen til seriestart. Ikke minst ser han frem til spennende lokaloppgjør der både Start, Jerv og Arendal vil være involvert.

- Jeg tror vi kan se frem til seks folkefester i løpet av sesongen når sørlandslagene møtes. Det blir nok kamper fulle av både energi og spenning, slik det sømmer seg for en strømleverandør sier Thorbjørn Laundal.

- Det er imponerende hva man har fått til i idretten i Arendal de siste sesongene. Det vi vil gjerne være med på å løfte videre. Vi ønsker også å gi noe tilbake til våre egne kunder gjennom dette samarbeidet. Dette kan for eksempel være billetter til kamper, sier Thorbjørn Laundal. Han er opptatt av at LOS-kundene skal ha direkte glede av de samarbeidsavtalene strømselskapet inngår.

LOS Idrettsglede

  • LOS Idrettsglede gir energi til både deg og Arendal Fotball. Uten å betale noe ekstra for strømmen, kan du sikre klubben månedlige inntekter.

  • Du beholder den gode strømavtalen du allerede har hos LOS, og får i tillegg en miljøvennlig strømavtale med strøm med opprinnelsesgaranti.

  • Klubben får årlig tilført 200 kroner for hver kunde som bestiller idrettsglede.

  • Send sms med teksten "Idrettsglede Arendal Fotball" til 02021. Vi kontakter deg, og sammen støtter vi Arendal Fotball.

Sørlandets eget selskap

- LOS skiller seg ut fra andre strømleverandører, fordi vi er landsdelens eget selskap. Vi er eid av sørlendinger, og overskuddet fra vår virksomhet går tilbake til landsdelen. I Agder-fylkene har vi en solid markedsandel. Denne ønsker vi å ta vare på og utvikle, sier Thorbjørn Laundal.

- Vi vet at vi må være konkurransedyktige både på pris og kundeservice. Det skal våre kunder føle seg trygge på. I tillegg er vår styrke at vi har vår base på Sørlandet, og at vi gjennom våre eiere betaler vårt overskudd tilbake til landsdelen, legger han til. 

Velkommen på laget

Bård Sterk-Hansen, daglig leder i Arendal Fotball, er veldig glad for å ha styrket laget med enda en sentral samarbeidspartner som ønsker å bidra til å skape store opplevelser for alle fotballinteresserte i regionen.

- Vi er veldig glade for at LOS omfavner hele regionen gjennom å signere en solid og viktig avtale med Arendal Fotball. Økonomisk bidrar LOS på en raus måte, samtidig som alle Arendal-supportere kan bidra til å styrke avtalen ytterligere gjennom ordningen med LOS idrettsglede. Vi har hatt en god dialog med LOS over lengre tid, og vi føler oss trygge på at dette kommer til å bli et samarbeid alle parter kommer til å få stor glede av fremover, sier Bård Sterk-Hansen.

Dette er LOS

  • LOS AS eier og driver de to merkevarene LOS og LOS Energy som opererer i privat- og bedriftsmarkedet i Norge og Norden.

  • LOS har vunnet flere priser for sin gode kundeservice, og har i flere år figurert helt i toppen av uavhengige nasjonale målinger over kundeservice og kundetilfredshet.

  • LOS AS omsetter og håndterer årlig mer enn 20 TWh strøm til bedrifter, offentlig sektor og privathusholdninger. Dette tilsvarer forbruket til ca. 1,3 millioner husholdninger.

  • LOS AS er et heleid datterselskap av Agder Energi AS. Hovedkontoret ligger i Kristiansand, men selskapet har avdelingskontorer i Arendal, Oslo og Stockholm.

  • LOS er Miljøfyrtårnsertifisert, medlem av Klimapartnere og tilbyr 100% fornybar energi-garanti.

Annonse: