Nye spillere klare til Vard-kampen

Med fire nysigneringer klare for Arendal Fotball denne uken, håper Steinar Pedersen at laget er godt rustet for å fortsette seiersrekken hjemme mot Vard lørdag.

Denne uken har Arendal Fotball styrket A-stallen med fire nye spillere:

  • Stian Rokås Michalsen (21) er en spennende, offensiv kantspiller som har spilt i Viking de siste sesongene. Han har aldersbestemte landskamper i flere årsklasser og har også spilt i både OBOS-ligaen og Eliteserien for Viking.
  • Balal Arezou (29) har flyttet hjem til Arendal i sommer, etter å ha spilt i klubber som Fredrikstad, Moss og Asker - i tillegg til et proffeventyr i Asia. Det vekket oppsikt da han også slo gjennom på det afghanske landslaget, men de siste sesongene har han vært skadeforfulgt. Nå ser han imidlertid ut til å være på full fart tilbake.
  • Conrad Wallem (18) er en svært lovende kantspiller som kommer fra FK Tønsberg der han har vært en sentral spiller de to siste sesongene, tross sin unge alder. 
  • Mikkel Hasling (26) er en dansk keeper som nå kommer fra Hvidovre som spiller i Nordic Bet-ligaen (tilsvarende OBOS-ligaen). Han har tidligere spilt i blant annet FC København og Lyngby. 

Om spillerne

Steinar Pedersen er glad for å ha komplettert troppen med de fire nysigneringene. 

- Mikkel er en keeper med gode ferdigheter. Han er samtidig klar over at han kommer til Arendal som utfordrer, og vi både håper og tror at både han og Grzegorz Flasza vil utvikle seg sammen gjennom konkurranse om plassen på laget og felles inspirasjon på treningsfeltet. De har ulike styrker som keepere og utfyller hverandre godt, mener Arendal-treneren.

- Conrad er en veldig spennende unggutt som har potensial for å bli veldig god. Han har stort sett spilt i 3. divisjon for FK Tønsberg de siste sesongene, men jeg tror han veldig raskt vil ta et nytt nivå. Det blir spennende å følge ham.

- Balal har veldig god erfaring fra dette nivået og nå som han er kvitt skadene som har plaget ham, så har han vist veldig mye bra på treningsfeltet. Derfor er jeg glad for at vi også fikk signert ham for resten av sesongen.

- Stian er en offensiv kantspiller som kan utfordre med både fart og dribleferdigheter. Han er fortsatt ung, men har veldig spennende kvaliteter som vi håper slår ut i full blomst i Arendal, sier Steinar Pedersen.

Skader og karantener

Alle spillerne er spilleklare og vil være i troppen mot Vard lørdag. Noen nye fjes er ekstra kjærkomment denne helgen, ettersom Sune Kiilerich er usikker etter at han pådro seg en ryggskade i rekruttkampen mot MK tidligere i uken. I tillegg må både Kim Kvaalen og Preben Skeie sone karantener denne helgen på grunn av gule kort. 

- Intensiteten og innsatsen på treningsfeltet har vært bra hele uka, og vi har konkurranse om plassene på laget. Samtidig er det kampene som er eksamen, og vi må levere i kamp for å være fornøyde. Nå har vi tre strake seire og ambisjonen er selvfølgelig å videreføre seiersrekken mot Vard, fastslår Steinar Pedersen. 

- Stian er en spennende spiller som kan utfordre alt og alle. Han har stort finterepertoar og er hurtig, sier rekrutt-trener Thomas Pereira.
Michalsen opererer oftest ute på kanten. I 3. divisjon spilte han ni kamper og scoret sju mål i 2015.

I mars 2016 ble Michalsen lånt ut for til 2. divisjonsklubben Sola for første halvdel av fotballsesongen. I juli kom han tilbake, og spilte så i treningskampene mot Hinna og Arsenal.
Søndag 2. oktober 2016 fikk Michaelsen seriedebuten da han kom på som innbytter i 2-0 seieren over Start på Viking Stadion.

Annonse: