Jeppe Illum

Overrasket med nysignering

Var du innom VIP-en på søndag foran kampen? Da ble du kanskje overrasket av en ny, hyggelig signering.

Som de fleste hadde fått med seg i forkant, har Arendal Fotball signert den lokale, lovende Kristian Eriksen fra Express.

Men i kulissene har det blitt jobbet med flere spillere og søndag kunne daglig leder Bård Sterk-Hansen røpe en nyhet til alle som var på VIP-en foran kampen, en liten overraskelse - gave om en må si det slik - til fansen foran høstsesongen. 

Spilt med Kiilerich

Rundt et av bordene satt det nemlig en kar som ikke så mange dro kjensel på. Hans navn er Jeppe Illum og skal denne høsten bekle drakten til Arendal Fotball. 

Jeppe Illum er en offensiv spiller. 

Da han ble intervjuet av seremonimester Sterk-Hansen, sa han at han gleder seg til å spille for Arendal Fotball, og at han hadde hørt mye bra om klubben fra de danske spillerne som allerede er i klubben. Blant annet har han spilt sammen med Sune Kiilerich i Silkeborg. Hans siste klubb var Vendsyssel, der han også har vært på utlån til Roskilde og Næstved. 

Klar om par uker

Illum har også U-landskamper for Danmark og god erfaring fra den danske Superligaen. 

For øyeblikket sliter har med en skade, men er på vei tilbake i trening. Han regner med å være kampklar i løpet av et par uker. 

Vi ønsker Jeppe velkommen til Arendal Fotball og vil komme tilbake med en større sak om han når han er for fullt tilbake. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: