Mads Nørby Madsen felles innenfor 16-meteren og dommeren blåser korrekt straffespark til Arendal i treningskampen mot Asker.

Se bildene fra generalprøven

- Det beste laget vi har møtt i år, sa den tidligere toppspilleren etter at Asker tapte mot Arendal på Norac stadion lørdag. Her kan du se bilder fra kampen.

Asker er tippet å være ett av topplagene i Postnordligaen avd 2 den kommende sesongen. Arendal spiller som kjent i avdeling 1, så det var en perfekt motstander i generalprøven.

Ambisjoner

Klubben, som har klare ambisjoner om å rykke opp til OBOS-ligaen igjen, har etablert seg som et lag som ligger veldig nær toppfotballnivået i Norge - og i fjor skapte de trøbbel for både Raufoss og Fredrikstad i kampen om opprykk. De har hatt store utskiftninger i vinter - på lik linje med Arendal - og har benyttet anledningen til å hente inn både unge, lovende talenter og erfarne toppspillere som midtstopper og assistenttrener Kim André Madsen som kom fra Strømsgodset. 

Imponert

Trener Kevin Nichol lot seg imponere av Arendal.

- Totalt sett synes jeg vi har gjort det bra i vinter. Og det er ingen skam å tape 1-2 mot et såpass bra lag som Arendal faktisk er, sier treneren til klubben egen hjemmeside. 

Kim André Madsen er enig i hovedtrenerens analyse av kampen: 

- Vi blir trykket bakpå i første omgang, men hever oss godt i den andre. Det er synd vi slipper inn på deres første sjanse i andre omgang, for etter det var vi gode. Men når sant skal sies, er det lite å si på dette resultatet, dette var definitivt det beste laget vi har møtt så langt i år, sier Madsen til Askerfotball.no.

Det er ellers veldig hyggelig å merke seg at gjestene fra Asker satte stor pris på mottakelsen de fikk i Arendal:

- En ekstra takk til klubbens hyggelige kioskansvarlig som tok i mot Askers støtteapparat på en suverent hyggelig måte med både vafler og kaffe i kantina på Bjønnes, sies det i Askers referat fra kampen.

Bilder

Vidar Lorentsen var blant de fotballinteresserte som tok turen til Norac stadion lørdag ettermiddag - og han fanget mange av situasjonene med sitt kamera.

Her er et utvalg av bilder fra kampen!

Annonse fra Obos-ligaen: