Se bildene fra årets kick-off!

Supportere, samarbeidspartnere og venner av Arendal Fotball var lørdag kveld samlet på Castelle for å markere at det nå bare er en uke til alvoret - og moroa - begynner!

Aller først: Hvis du lurer på hva i all verden bildet over denne teksten forteller om, så er det enkle svaret: Årets Arendal-utgave har spillere som byr på seg selv, som både har humor og mot - og som møter enhver utfordring uten frykt.

For det bildet viser er et glimt fra den hysterisk morsomme danseoppvisningen som Anders Hella og Preben Skeie bød på. De hadde fått ett oppdrag fra Mattias Andersson før denne kvelden - og det var å by på et sceneshow etter eget valg, bare for å glede publikum. Og den utfordringen tok de virkelig på strak arm. I et egetkoreografert dansenummer bød de på selvironi, humor, showmannsegenskaper - og et visst rytmisk talent. Det gikk i hvert fall rett hjem i salen.... 

Preben og Anders kom til festen sammen med resten av A-stallen direkte fra den meget sterke borteseieren mot Fredrikstad i årets siste treningskamp. Selv om det blant mange vekket bekymring at både Tobias Henanger, Anders Hella og Fabian Ness måtte forlate banen med muskelskader, så var det likevel entusiasme og optimisme som preget en feststemt forsamling som ser frem til at Norac stadion igjen er klar for store kampopplevelser.

På arrangementet ble også Arendal Fotballs nye spillerutviklingssatsing presentert av Reinhard Nærbø, mens Kjell Inge Askeland oppdaterte om den nye modellen rundt juniorlaget som forhåpentlig skal bidra til at flere unggutter tar steget opp i A-stallen i fremtiden.

Høydepunktet for mange var nok likevel presentasjonen av A-stallen og anledningen de fremmøtte fikk til å snakke med både spillere og støtteapparatet på tomannshånd. Rapportene er entydige: Arendal Fotball er meget godt rustet foran årets sesong - men det kommer til å bli tøft, jevnt og krevende. For det er veldig mange andre som også er godt rustet...

Annonse fra Obos-ligaen: