Sjekk den bussen!

ØIF Arendal og Arendal Fotball er gode busser! Nå har de to klubbene gått sammen om en ny, felles spillerbuss som skal frakte lagene komfortabelt til bortekamper.

Sterkere sammen!

Både ØIF Arendal og Arendal Fotball har betydelige transportkostnader hver eneste sesong. Samtidig er det viktig at reisene er mest mulig komfortable, slik at spillerne er mest mulig kampklare når de er fremme til bortekamper.

Gjennom å gå sammen om dette bussprosjektet får klubbene en gunstig økonomisk ordning, samtidig som den nye spillerbussen blir skreddersydd klubbenes behov.

Det betyr "club seating" med egne sittegrupper og bedre beinplass enn i busser flest. Det er Tvedestrand Turbiler som har kjøpt bussen, samtidig som det er tegnet langsiktige avtaler med ØIF Arendal og Arendal Fotball om kjøring til bortekamper i flere sesonger. Dermed var det også naturlig at bussen blir profilert som klubb-buss, selv om den også skal brukes til annen turkjøring.

- Vi er veldig godt fornøyd med denne avtalen, og vi synes bussen er blitt veldig flott. Det er en nesten helt ny Setra-buss som nå er omprofilert og spesialtilpasset våre behov. Og siden bussen skal brukes også av andre oppdragsgivere, så blir den ofte å se på veien. Det gir oss en fin profilering som en ekstragevinst, sier daglig leder i Arendal Fotball, Bård Sterk-Hansen.

ØIF Arendals farger preger den ene siden av bussen, mens motsatt side er i mørkeblått og hvitt med en stor, flott Arendal Fotball-logo som det dominerende designelementet. I tillegg er både Norac og Adax profilerte sponsorer på bussen, ettersom disse selskapene er generalponsorer for både ØIF Arendal og Arendal Fotball.

- Dekorjobben er av ypperste klasse, og vi er utrolig imponert over hvor stilig dette er blitt. Men det er ikke noe nytt at vår gullpartner Promarc leverer høy kvalitet, sier Bård Sterk-Hansen.

Annonse fra Obos-ligaen: