Øyvind Dalseth ledet lørdagens talentsamling på Norac stadion.

Talentsamling i tungt regn

En rekke lokale talenter i årskuillene 2003 og 2004 var lørdag samlet på Norac stadion for å få inspirasjon til å bli enda bedre!

Etter stor etterspørsel fra naboklubber i regionen, har Arendal Fotball gjenopptatt satsingen på talentsamlinger gjennom utvalgte lørdager i høst. Tungt regn og veldig høstlige værforhold, la ingen demper på verken entusiasme, konsentrasjon eller innsats hos dem som møtte frem på Norac stadion lørdag. 

Økten ble ledet av assistenttrener Øyvind Dalseth, sammen med Lars Kilen som er en av ungguttene i Arendals A-stall. Spillerutvikler Arve Seland var dessverre forhindret fra å delta denne gangen på grunn av sykdom.

Øyvind Dalseth jobber nå med å utvikle en mer langsiktig plan for Arendal Fotballs talentsatsing fremover. Hvilken form og hvilket omgang dette vil få, kommer til å bli avklart i løpet av høsten. Hans anbefaling til klubben er krystallklar når det gjelder å trappe opp denne satsingen, men samtidig må disse aktivitetene prioriteres på lik linje med andre satsinger klubben gjør. Derfor vil det i stor grad være budsjettarbeidet for 2018-sesongen som bestemmer hvordan dette utvikles videre.

- Vår tilnærming vil først og fremst være å gjøre mer i samarbeid med naboklubbene, samtidig som vi ser på mulighetene for å starte opp ekstratilbud til de mest motiverte fotballtalentene i regionen, sier sportslig leder Geir Fone.

Annonse fra Obos-ligaen: