Tasso Dwe.

Vant 5-0 med 10 mann!

Arendal-juniorene cruiser videre: Fredag kveld vant de 5-0 mot Flekkefjord på bortebane - til tross for at Arendal måtte spille mesteparten av andreomgangen med bare 10 mann!

- En kjempekamp!

Det er den enkle oppsummeringen fra trener Roger Risholt. 

Han mener hans egne gutter dominerte kampen fra start til slutt, selv om det bare stod 0-1 til pause på Uenes stadion i Flekkefjord. 

Det var Johan Brinch som ga Arendal ledelsen før hvilen, men rundt 15 minutter ut i 2. omgang måtte han forlate banen etter rødt kort. Da var stillingen fortsatt 0-1, men utvisningen bidro tilsynelatende bare til å få Arendal-laget til å jobbe enda hardere for poengene. 

Satset fremover

- Jeg synes vi er veldig gode, kanskje spesielt etter at vi ble redusert til 10 mann. Vi fortsatte å eie kampen og satset fremover. Derfor la vi ikke om til 4-4-1, men kjørte på med 4-3-2 for å få mål, forklarer Roger Risholt.

Og guttene svarte altså på trenerens taktikk og strategi. Arendal vant perioden med 10 mann hele 4-0!

- Jeg er veldig fornøyd med resultatet, men enda mer glad for måten vi spiller fotball på. Vi fremstår som et offensivt og sprudlende lag som jobber hardt for hverandre. Vi skaper en haug med målsjanser som alle er et resultat av et godt oppbygget spill, sier Roger Risholt som også kunne glede seg over at Flekkefjord-treneren etter kampen gratulerte med fortjent seier og konstaterte at Arendal er det klart beste laget de hadde møtt i år.

- Det synes jeg er veldig hyggelig, og det er enda mer hyggelig fordi jeg har hørt det samme fra motstandere flere ganger i år,, sier Roger Risholt.

Kampens profil

Kampens store profil ble Tasso Dwe som begynner å finne tilbake til gamle takter etter lange perioder med skader som har gjort det krevende å trene for fullt over lang tid. Mot Flekkefjord noterte han seg for tre scoringer i løpet av en 15-minutters periode. I tillegg kom også Marius Åhlin Gjertsen på scoringslisten sammen med Johan Brinch.

Med en ny trepoenger i boks festet Arendal grepet om tabelltoppen i juniorserien. Etter denne serierunden leder Arendal med to poeng på Fløy, men har i tillegg 20 plussmål bedre målforskjell enn nærmeste konkurrent.

Neste kamp er i flomlys hjemme på Norac stadion mot MK torsdag 20. september kl 2030.

PS!  Sist Arendal-juniorene tapte en kamp var lokaloppgjøret mot Hisøy 31. mai.

Annonse: