Illustrasjonsfoto

- Veldig nyttig, tross tap

Arendal tapte 0-1 i søndagens treningskamp mot et forsterket Odd 2-lag. - Det var nyttig læring og et nytt steg i riktig retning, sier Steinar Pedersen.

Selv om det ennå ikke har løsnet helt offensivt, så er ikke Arendal-treneren bekymret etter tapet. Odd stilte et godt lag med mange av spillerne fra A-stallen som ikke fikk spilletid i serieåpningen mot Brann lørdag. - Vi kom på hæla innledningsvis, og Odd scoret det som ble seiersmålet etter bare fem minutters spill. Men vi fikk justert oss, og jeg er godt fornøyd med det vi presterte utover i kampen, sier Steinar Pedersen.

Han mener nå at han kan se igjen stadig mer av det troppen har jobbet med i løpet av oppkjøringen. Det som gjenstår er altså å få mer trøkk i den siste tredjedelen - der målene scores.

- Vi må ha mer finesse mer kvalitet og mer sluttprodukt i motstanderens boks. Det handler om å flytte opp nok folk, samtidig som vi må ta duellene som avgjør kampene. Det skal vi jobbe videre med de to neste ukene, og jeg ser ingen grunn til bekymring. Vi skal finpusse formen mot seriestart, og i tillegg kommer vi til å forbedre oss også utover i sesongen. Relasjonene blir bedre og bedre, sier Steinar Pedersen.

Arendal spiller årets siste treningskamp hjemme på Norac stadion lørdag 6. april mot Asker. Troppen har satt seg og Steinar Pedersen både håper og tror at han har en komplett tropp å velge fra når han skal ta ut startelleveren i seriestarten mot Stjørdals/Blink.

- Verken Rasmus Lynge Christensen, Reiss Greenidge, Kim Kvaalen eller Avni Pepa var med til Skien søndag. Det er bare smårusk de kjenner på, men vi velger å justere belastningen for spillere som kjenner på småting, slik at vi unngår skader, forklarer Steinar Pedersen.

 

Annonse: