Hakeem Wilkinson

Viktig seier i regnet

I flomlyset på Kongsgård var det Arendal 2 som etter 90 minutter kunne ta med seg alle de tre poengene hjem til Arendal.

Derimot kunne kampen endt annerledes, for Donn 2 hadde to enorme muligheter helt i starten av kampen. Først etter en godt slått dødball der en Donn-spiller fikk avsluttet upresset. Deretter ett frispark fra 30 meter som Mikkel Hasling måtte bokse i tverrliggeren og ut.

IMG_2079
Oppvarming før kampstart

Arendal våknet etter dette og hadde sine muligheter de også. Et par gode skudd og en heading i tverrligger på en corner var noe av det som ble skapt fremover på banen.

- Energi, tempo og la ballen gjøre jobben var noe av det Steinar Pedersen var opptatt av før kampstart. I tillegg var han klar på alle hadde muligheten til å spille seg inn i både kamptroppen og startoppstillingen til den kommende kampen mot Skeid.

Ketchup før pause

Arendal fikk kampen mer inn i sitt spor og begynte å gjøre det man hadde avtalt før kampen. Og før pause kom målene på rekke og rad. Det hele startet med at Markus Håbestad sikkert satte inn 1-0 på straffespark, etter at Anders Hella hadde blitt felt på vei gjennom.

Etter dette kom Stian Debess seg fint gjennom på venstresiden før han la inn til Hakeem Wilkinson som satte inn 2-0.

Og det siste som skjedde før pause var at Preben Skeie spilte vegg med Wilkinson før han dunket ballen inn til 3-0.

Det var derfor en fornøyd gjeng som kunne gå til pause med 3-0 ledelse. Likevel var det ting som måtte justeres, men alle var klare på at de skulle fortsette med det de hadde startet på.

Fortsatte etter pause

Etter 67 minutter økte Hakeem Wilkinson ledelsen til 4-0 og Balal Arezou var våken da han snappet et dårlig tilbakespill og enkelt kunne sette inn 5-0.

Arendal benyttet seg godt av byttene og alle bortsett i fra reservekeeper Mads Rønningen fikk spilletid i regnværet.

Arendal 2 hadde stort sett kontroll både før og etter dette. Donn 2 kom rett og slett aldri inn i kampen igjen og bunnlaget måtte nok en gang gå poengløse av banen.

Arendal 2 sikret med dette tre utrolig vikte poeng når det kun gjenstår to runder av 4. divisjon.

Neste mandag er forøvrig siste hjemmekamp for Arendal 2. Da kommer Vigør på besøk til Norac klokken 19:30!

Donn 2 - Arendal 2 0-5 (0-3)

• Mål: 0-1 (Markus Håbestad, 32. min), 0-2 (Hakeem Wilkinson, 41. min), 0-3 (Preben Skeie, 45. min), 0-4 (Hakeem Wilkinson, 67. min), 0-5 (Balal Arezou, 75.min)