Jostein Aaland.

Vil avslutte med rent bur

Jostein Aaland ser frem til søndagens oppgjør mot Ranheim, men innrømmer at han gjerne skulle hatt mer spilletid denne sesongen.

Keeperen, som ble kåret til årets spiller i 2016, har hatt tøffe konkurrenter å kjempe mot denne sesongen. Anders Gundersen ble hentet fra Strømsgodset før sesongen og da hans pådro seg sin andre langtidsskade i august, kom Marco Priis Jørgensen fra Mjøndalen. Det har medført at fjorårets sisteskanse har sett flest kamper fra benken denne sesongen, men søndag er han klar til å sette et verdig punktum for sesongen - fordi Marco Priis Jørgensen må sone karantene etter rødt kort mot Ull/Kisa forrige helg.

Humør

- Jeg gleder meg til kampen, og vi må aldri gi opp troen på at det faktisk er mulig å redde plassen, sier Jostein Aaland som har beholdt humøret og stå på-viljen gjennom hele sesongen, selv om det ikke har blitt slik han håpet og trodde - verken for lagets del eller for ham personlig.

Han har startet 6 seriekamper så langt denne sesongen og ble byttet inn i Jerv-kampen da Anders Gundersen pådro seg beinbrudd mot Jerv.

- Jeg har fått mer spilletid i år enn forrige gang jeg spilte i 1. divisjon med Jerv. Den gangen fikk jeg bare 45 minutter, så slik sett har det jo vært bedre i år. Men som keeper trenger man stabilitet og å komme inn i kamprytmen. Det er vanskelig når man ikke får spilt mange kamper over tid, sier Jostein Aaland som ikke kritiserer noen av trenerne som har valgt som de har gjort på keeperplassen gjennom sesongen.

Det kan skje...

Søndag avsluttes altså OBOS-ligaen når Arendal møter Ranheim på Norac stadion. Utgangspunktet er vanskelig når det gjelder å berge kvalifiseringsplassen. Skal det lykkes, er man også veldig avhengig av resultatene i de øvrige kampene - i tillegg til at Arendal må hente inn den bedre målforskjellen lagene foran på tabellen har. Både Elverum og Fredrikstad må altså tape sine kamper - helst med mange mål. Samtidig må Arendal vinne stort mot Ranheim. Og siden det tross alt er fotball vi snakker om: det kan faktisk skje....

Annonse fra Obos-ligaen: