Wilhem Pepa fortsetter karrieren i Arendal Fotball.

"Willy" er med videre!

Wilhem Pepa har bestemt seg: Han blir i Arendal Fotball også etter denne sesongen!

Den hardtarbeidende mål-jegeren er inne i sin tredje sesong i Arendal Fotball og kontrakten hans går ut etter denne sesongen. Nå har han imidlertid blitt enig med klubben om å fortsette i Arendal, uansett hvordan utfallet av denne sesongen måtte bli. 

En av dem som gleder seg mest over at "Willy" er med videre, er trener Mattias Andersson. - Han er et forbilde for andre når det gjelder innsats, holdninger og lojalitet til oppgavene han får, sier treneren.

Verdifull

Wilhem Pepa har gjennom mange sesonger bevist at han er ekstremt effektiv foran mål, og selv om det ikke har blitt like mange denne sesongen som tidligere år - så er det ingen tvil om at dette er en spiller som er svært verdifull både på banen, på treningsfeltet, i garderoben og i miljøet generelt.

- Jeg er glad for at vi bli enige om å forlenge kontrakten. Selv om denne sesongen har vært utfordrende, så er jeg helt sikker på at vi har mye spennende på gang i Arendal, sier Wilhem Pepa selv.

Klubben viktigst

Denne sesongen har han opplevd at det er tøffere kamp om plassene på laget enn tidligere, men har likevel alltid vært opptatt av lagets beste. 

- Jeg spiller der det er bruk for meg, og aksepterer at treneren noen ganger velger å starte med andre i de posisjonene jeg trives best i. Men slik må det være i en god tropp. Vi er mange som ønsker å starte og noen må nødvendigvis bli skuffet. Jeg kan være uenig inni meg, men laget må alltid komme først. Det er klubben vi spiller for, ikke oss selv, sier Wilhem Pepa.

Kontrakten han har signert strekker seg ut 2018-sesongen. Han er den tredje spilleren som har forlenget kontrakten i løpet av de siste ukene, og Arendal Fotball har dermed sikret seg en solid stamme for neste sesong med de spillerne som nå har signert, i tillegg til de spillerne som allerede hadde kontrakter som strekker seg utover 2017-sesongen.

God tid

- Vi ønsker å ha forutsigbarhet fremover, men vi gjør dette systematisk og det er mange detaljer og derfor jobber vi også med å diskutere forlengelser av kontrakter med enkeltspillere. Det er mange parallelle prosesser i klubben, så vi rekker neppe å bli ferdig med dialogen med alle spillerne før sesongslutt. Vi har heller ikke veldig hastverk i dette arbeidet, men er veldig glade for at vi allerede nå har viktige brikker på plass for den langsiktige satsingen i Arendal Fotball, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Annonse fra Obos-ligaen: