Adidas er Arendal Fotballs nye utstyrsleverandør og samarbeidspartner fra og med 2017-sesongen.

adidas ny samarbeidspartner for Arendal

Arendal Fotball har inngått en samarbeidsavtale med adidas som ny utstyrsleverandør. - Arendal har samme høye ambisjonsnivå som oss, sier Stian Filtvedt i Adidas Norge.

Avtalen med adidas er den beste utstyrsavtalen Arendal Fotball har inngått til nå i historien. Klubben har hatt samme utstyrsleverandør helt siden etableringen i 2010, men når kontrakten nå løp ut gikk klubben også bredt ut mot ulike leverandører.

- Vi i adidas Norge er veldig fornøyd med å lande en avtale med Arendal Fotball. Det er en klubb vi opplever har det samme ambisjonsnivået og prestasjonsfokuset som oss selv, sier Stian Filtvedt i adidas Norge som er glad for anerkjennelsen de opplever gjennom å bli valgt som ny samarbeidspartner.

Arendal er en klubb vi opplever har det samme ambisjonsnivået og prestasjonsfokuset som oss selv

— Stian Filtvedt, adidas Norge

- At Arendal Fotball velger oss som utstyrsleverandør før den meget spennende sesongen i OBOS-ligaen tar vi som et stort kompliment og vi skal gjøre det vi kan for at organisasjonen og laget har det beste utstyret til enhver tid. At avtalen også inkluderer Brekke Sport som forhandlerledd gir oss uvurderlig trygghet i samarbeidet. Brekke Sport er en forhandler med veldig stor erfaring på området. Vi ønsker derfor Arendal Fotball velkommen på adidas-laget og til lykke med den kommende sesongen! sier Stian Filtvedt.

POPULÆRT BLANT SPILLERNE
- Etter å ha vurdert mange ulike leverandører, fremstår adidas som det klart beste valget for oss. Økonomisk er avtalen attraktiv, samtidig som vi ved å

- Adidas var det beste valget for oss.

— Youcef Johansen
velge adidas som samarbeidspartner får tilgang på det aller beste utstyret, både når det gjelder funksjonalitet og design, sier Youcef Johansen som er ansvarlig for utstyr til Arendal-spillerne. - Det er også viktig for oss at adidas er leveringsdyktige, slik at vi får utstyret vi trenger når vi trenger det. Avtalen har blitt tatt veldig godt imot blant spillerne. For dem er det viktig å ha tilgang på det beste utstyret, sier Youcef Johansen.

SAMARBEID MED BREKKE
Han er også glad for at samarbeidet med Brekke Sport fortsetter, selv om klubben nå får en ny utstyrsleverandør. - Brekke Sport kjenner våre behov godt og bistår oss med mye av det praktiske arbeidet rundt utstyrsleveranser. De sørger også for trykking av drakter og skaffer det vi trenger når de selv ikke har det på lager. Vi er derfor glade for å kunne fortsette det gode samarbeidet med Brekke Sport, noe som også gjør det enkelt for supportere å kjøpe drakter og annet supporterutstyr, sier Youcef Johansen.

Arendal kommer også i 2017 til å spille i helhvite drakter, mens bortedraktene vil være marineblå.

Annonse: