Afiber ny medlem i sponsorfamilien

Det er med stor glede vi kan melde om at Afiber har inngått et samarbeid med Arendal Fotball for de kommende tre årene.

Afiber, med den "gamle" Arendal Fotball-spilleren Andreas Frivold som daglig leder, er en lokal aktør som bygger et solid og moderne fibernett i (Aust-) Agder med Altibox som tjenesteleverandør. Afiber har nå 10 000 kunder som nyter godt av regionens mest moderne fibernett.

Youcef Johansen er ansvarlig for alle tekniske installasjoner på Norac stadion, og er glad for å nå ha Afiber med på laget.

-  Vi jobber alltid med å bli bedre, både på og utenfor banen. Med AFiber på laget, gir det oss et veldig løft utenfor banen.Teknologien utvikler seg hele tiden, og vi blir mer og mer avhengig av skybaserte løsninger som krever høyere bredbåndshastighet. Derfor har vi hatt en dialog med AFiber og Andreas Frivold, som vi kjenner godt fra før gjennom hans bidrag PÅ banen, med å finne best mulig løsning for klubben og våre supportere. Samarbeidet med AFiber gir i tillegg alle våre gjester gratis publikumsnett, hvor det skal være enkelt å logge på og bruke et superraskt internett.  

Andreas Frivold uttrykker også glede over det nye samarbeidet.

- Som den lokale leverandøren av TV og bredbånd via fiberteknologi ønsker Afiber å være en positiv bidragsyter til alt som skaper engasjement og glede for regionens innbyggere. Vi vet hvor mye fotball engasjerer og hvor mye Arendal fotball således betyr for mange av våre kunder. Det de skaper gjennom sunne verdier, gode opplevelser og som flotte forbilder er noe vi setter stor pris på. Afiber er stolte over å kunne bidra til Arendal fotball sin satsning og ser frem til mange spennende kamper på Norac sammen med kundene våre i 2023. Heia Arendal fotball!

Arendal Fotball og Afiber heier på hverandre. Vi oppfordrer derfor alle som er glad i Arendal Fotball å kontakte Afiber om du ønsker et tilbud på markedets beste TV- og bredbåndsprodukt fra en lokal leverandør.

Annonse: