IMG_20230809_101152

Albert Makiadi klar for Arendal Fotball

Franskmannen Albert Makiadi (26) kommer fra Kvik Halden, og har signert en avtale ut 2024.

Albert kom til Kvik Halden fra AC Ajaccio (nivå to i Frankrike) i 2019, og var en sterk bidragsyter til at den nyopprykkede klubben kun var to poeng unna opprykk til OBOS-ligaen. I Frankrike hadde Albert også landskamper på ungdomsnivå og kamper for Bordeaux 2.

Ettertraktet spiller

Under hele sitt opphold i Norge har det vært spekulert rundt potensielle overganger til klubber fra høyere nivåer. Også Arendal har hatt spilleren i kikkerten over lengre tid. Når muligheten for en overgang nå åpnet seg var det en fornøyd sportssjef Bjørge Fedje som kunne glede seg over at klubben kom til enighet med spilleren og Kvik Halden. 

- Albert er en spiller med X-faktor som over tid har vist at han er blant de beste spillerne i PostNord. Når muligheten for en overgang nå åpnet seg var vi "fremme i skoene" og sikret oss Albert ut 2024.

Også hovedtrener Roger Risholt gleder seg over signeringen.

- Albert er rett og slett en god fotballspiller som kan bekle både offensive og defensive roller på begge kantene. En spiller som er god en mot en begge veier, og som har potensialet til å bli en publikumsyndling på Norac stadion fremover.

Har ambisjoner om opprykk med Arendal

Albert har møtt Arendal ved flere anledninger og har også scoret to mål i oppgjørene. Nå gleder han seg til å ta fatt på et nytt kapittel i karrieren.

- Arendal er det beste laget jeg har møtt i PostNord-ligaen. Jeg vet at Arendal har ambisjoner om opprykk, og det samsvarer med mine ambisjoner om å spille på høyest mulig nivå med klubben. Jeg har hatt en trening med laget, og har blitt godt mottatt av spillere og støtteapparat.

Albert er spilleklar til lørdagens kamp mot Brattvåg kl. 13 på Norac stadion. 

NB! Kampen mot Brattvåg er "Draktkampen". Alle med Arendal-drakt har gratis adgang! Om du ønsker å kjøpe en drakt gjøres det hos Brekke Sport i sentrum, eller på stadion i timen før kampen.
NB2! Kvinnelaget spiller også hjemme på lørdag mot Frigg kl 18. Billetter til herrekampen er også gyldig til kvinnenes kamp. 
Annonse: