Aldin Basic klar for Arendal Fotball

Den svenske 25-åringen kommer fra spill i Superettan for Skövde AIK, der han de to siste sesongene har spilt henholdsvis 21 og 25 kamper.

Den 187 cm høye svensken er tiltenkt en rolle som defensiv midtbanespiller i Arendal Fotball, som også er rollen han trives aller best i. I Skövde var det også som 6-er han ble hentet, men spilte likevel mye midtstopper. 

Vegard Hansen har nå fått spillertypen han har lett etter til midtbanen.

- Aldin er en spillertype som vi mener vi har bruk for. Vi har gode løpere, men med Aldin får vi en stabiliserende kraft på midten, med god fysikk og pasningsfot. Han tilfører også duellkraft på dødballer både offensivt og defensivt. 

Aldin gleder seg til et norsk "eventyr".

- Når jeg fikk kontakt med Vegard hadde vi noen fine samtaler der han presenterte sitt prosjekt og hvordan han vil bruke meg, noe som matchet mine ønsker. Jeg har også hørt mye bra om klubben og byen, noe som selvsagt er viktig for både meg og konen.

- Som spiller har jeg defensiv legning, men har også mye å bidra med offensivt. Ser på meg selv som en ledertype på banen, der duellkraft og pasningsspill er mine fremste styrker. Det viktigste for meg er å spile mine medspillere gode!

 

Velkommen til Arendal, Aldin!

 

 

Annonse: