Anton Severin Kvilaas og Arendal Fotball skiller lag

Anton ble ansatt som hovedtrener for Arendal Fotball i januar.

Hele veien har Anton vært pragmatisk i forhold til egen rolle, og har satt laget foran seg selv. Også når resultatene gikk i mot utover våren har Anton vært åpen på at han ønsker det beste for laget, og var villig til å tre til side om klubben hadde tro på at dette skulle gi en ny giv i gruppen. Klubben og Anton har nå begge konkludert med at det er på tide å gi laget en ny start inn mot de viktige kampene mot Nanset på søndag, og mot Fana 23.6. 

Arendal Fotball ønsker å takke Anton for tiden hans i Arendal. Anton har hele veien bygget for fremtiden, med signering av unge og treningsvillige spillere med et stort potensiale. Blant annet har Anton jobbet godt med å få på plass at Arendal skal være den foretrukne utviklingsarenaen for de mange talentfulle jentene i Kragerø. Dette ønsker klubben å jobbe videre med, og takker Anton for det gode arbeidet som er gjort på det området.

Tor-Erik Kristiansen som er utviklingsansvarlig i Arendal Fotball vil overta laget ut vårsesongen (to kamper igjen), før vi håper at en permanent løsning kan være på plass i løpet av sommerpausen. Tor-Erik kjenner laget godt, og har assistert på trening og i kamp tidligere. Kamilla Aabel (assistent) og Rune Rønningen (keepertrener) fortsetter. 

Annonse: