APL NOV inngår ny avtale med Arendal Fotball

APL NOV har støttet Arendal Fotball i mange år. Nå utvides avtalen.

APL NOV har i mange år støttet lokale tiltak som blant annet Canal Street, fergen Kolbjørn, seilregattaen APL Race Week m.m. 

- Vi har merket oss betydningen av å ha en fotballklubb i byen som satser mot toppen av norsk fotball for både menn og damer. For å gjøre byen vi er så glad i enda mer attraktiv er det viktig for APL NOV å bidra til at positive krefter i byen har gode forutsetninger for å lykkes, forteller Johnny Gauslaa Lim, økonomidirektør i selskapet.

Arendal Fotball og APL NOV heier på hverandre. APL NOV står foran en svært spennende tid på lik linje med Arendal Fotball. For å lykkes trenger også APL NOV de beste spillerne i markedet. Skulle du være interessert i å jobbe for APL NOV, følg med på deres hjemmesider, på finn.no eller i Agderposten for hvilke stillinger de rekrutterer til.

APL Norway AS er et selskap innen NOV’s forretningsområde, Flytende Produksjon/Completion Production Solutions som leverer systemer, løsninger og produkter til offshore produksjon og offshore laste-/ losse markedet.

Selskapet med lange tradisjoner i Arendal ble etablert i 1993, og har vært en del av NOV konsernet siden 2010.

Annonse: