APL og Arendal Fotball med ny avtale

Det er med stolthet og glede vi kan meddele at APL blir med oss i 2024!

Johnny Gauslaa Lim, økonomidirektør i selskapet, har følgende uttalelse i forbindelse med den nye avtalen:

APL ønsker å kunne gi noe tilbake til Arendal og omegn etter å ha vært en del av bybildet i 30 år. På samme måte som Arendal Fotball trenger å tiltrekke seg de beste spillerne for å hevde seg i toppen, trenger APL å tiltrekke seg de beste hodene for å være best på det vi gjør. APL er derfor opptatt av å støtte lokale klubber og foreninger for å kunne gi noe tilbake til lokalsamfunnet. Sammen håper vi at vi kan gjøre Arendal til en enda mer fantastisk by å bo i, med gode tilbud til barn og ungdom generelt sett. APL ser at Arendal Fotball bidrar enormt i lokalmiljøet for nettopp dette formålet, og det er derfor naturlig for APL å være med og støtte Arendal Fotball i dette arbeidet.

 

Arendal Fotball og APL NOV heier på hverandre. APL NOV står foran en svært spennende tid på lik linje med Arendal Fotball. For å lykkes trenger også APL NOV de beste spillerne i markedet. Skulle du være interessert i å jobbe for APL NOV, følg med på deres hjemmesider, på finn.no eller i Agderposten for hvilke stillinger de rekrutterer til.

APL Norway AS er et selskap innen NOV’s forretningsområde, Flytende Produksjon/Completion Production Solutions som leverer systemer, løsninger og produkter til offshore produksjon og offshore laste-/ losse markedet.

Selskapet med lange tradisjoner i Arendal ble etablert i 1993, og har vært en del av NOV konsernet siden 2010.

Annonse: