Åpne dører på klubbhuset

Denne gjengen med fotballvenner i Arendal har funnet seg et nytt samlingssted på Norac stadion. Her er det åpne dører, kaffe på kanna og alltid raus stemning.

Dette er folk som kjenner gamle Bjønnes stadion som sin egen bakhage. De har alltid satt pris på å være en del av fotballmiljøet. Det har trenerteamet sett, og derfor har de også gitt dem nøkler til klubbhuset og fri adgang til fasilitetene, slik at de for eksempel kan samles til kaffe og prat på dagtid midt i uka.

Jahn Olaussen, Bård Einar Johansson, Kåre Mortveit, Åge Karlsen, sammen med Jan Erik og Gurli Foss er blant dem som setter pris på at klubben åpner dørene enda mer - og bidrar til å skape et uhøytidelig brakkemiljø på Norac stadion,

De har merket seg at det har skjedd endringer i klubben i løpet av de siste månedene, og de er også nysgjerrige på hva som vil skje rent sportslig resten av denne sesongen - og ikke minst i årene fremover.

Denne veterangjengen tror klubben har godt av å samle seg og bygge kultur og samhold, både på og utenfor banen.

- Vi ser lyst på fremtiden til Arendal Fotball. Det vi har sett og hørt nå bidrar til at vi har enda større tro på klubben i tiden som kommer, sier de og understreker at de som lokalpatrioter setter ekstra pris på at både trenerteam og spillestall ser ut til å få sterkere lokal forankring fremover.

- Vi vil bidra til å skape miljø i klubben. Derfor håper vi flere tar turen innom Norac stadion for en fotballprat, sier veterangjengen.

Assistenttrener Bjørge Fedje setter pris på engasjementet og selskapet.

- Vi vil skape et åpent og tilgjengelig klubbhus. Derfor skal vi også ha åpne dører, når det er folk på huset her. Vi har tid til en prat, og vi har alltid en kaffekopp klar, sier han.

 

Annonse fra Obos-ligaen: