Arendal EL team heier på talentsatsingen

Arendal EL team har inngått en avtale som støtter opp under den nye satsingen på lokale talenter - Arendal Talent.

Bildet f.v. Daglig leder Rune Konnestad, prosjektleder Markus Simonstad, utviklingsansvarlig Tor-Erik Kristiansen


Majoritetseier, intallatør og faglig ansvarlig John Harry Simonstad:

- Vi er med fordi vi er lokalpatrioter som ønsker å assosiere oss med det positive Arendal Fotball bidrar med for byen. Det at klubben nå aktivt går ut og hjelper klubbene med å forvalte de lokale talentene ser vi veldig positivt på, og ønsker å støtte det arbeidet som skal gjøres på det området.

Utviklingsansvarlig Tor Erik Kristiansen er svært glad for at Arendal EL-team skal pryde treningstøyet og fritidstøyet til 13-16 åringene som blir plukket ut til talentgruppene.

- Det er knyttet stor stolthet for lokale gutter og jenter å bære tøyet med Arendal Fotball sin logo. Det at Arendal EL-team også ønsker å være synlig på tøyet bidrar ytterligere til å vise at det er flere som står bak og heier frem lokale talenter!   

Arendal EL team har lang erfaring med alle typer el-installasjoner for næring, industri, offentlige bygg og privatpersoner. 

Arendal Fotball og Arendal EL teamheier på hverandre. Vi oppfordrer derfor alle som er glad i Arendal Fotball om å kontakte Arendal EL team om du har behov for el-installasjoner for deg eller din bedrift!

 

arendal el-team.jpg
Arendal EL team holder til på Dampen

 

Annonse: