Kristijan Jurisic fra ØIF Arendal, Simon Lang og Per Carsten Michelsen fra ØIF Arendal/Arendal Fotball inviterer til julefeiring på Egon for barnefamilier som ikke har noen å feire jula sammen med.

Arendal Fotball og ØIF Arendal arrangerer gratis julefest sammen med Egon

På selveste julaften vil Egon åpne dørene i samarbeid med ØIF Arendal og Arendal Fotball. Der skal det arrangeres et gratis juleselskap for familier eller personer med barn som ikke har noen andre å feire jul sammen med.

Det er plass til 100 personer under sammenkomsten, og ansatte fra Egon har sagt ja til å jobbe gratis på selveste julaften for å sørge for at deltakerne skal få god oppvartning. Det opplyser Simon Lanng - daglig leder på Egon i Arendal. 

Målgruppen er små familier med barn som ikke får, eller har anledning til å feire jul med vanlige familiesammenkomster. Det være seg fordi familien bor langt unna eller fordi man ikke har noen stor familie å feire sammen med. For den saks skyld kan også årsaken være at økonomien ikke tillater store festiviteter eller utskeielser i forbindelse med jula.

– Vi ønsker å gjøre dette fordi vi vet at det er mange mindre barnefamilier som blir litt alene på denne store høytidsdagen. Og det kan være grunn nok til ikke å glede seg til jula. Dersom vi kan være med på å gjøre julehøytiden til noe ennå flere kan glede seg til, så er dette en ubetinget suksess, forteller Simon Lanng (Egon), Bård Sterk-Hansen (Arendal Fotball), Per Carsten Michelsen, Linda Dagestad Øygarden og Bjørn-Gunnar Bruun Hansen (alle ØIF Arendal). 

Daglig leder i Arendal Fotball, Bård Sterk-Hansen, legger til:  

- Arendal Fotball vil rette en stor takk til Egon for invitasjonen til å være med på dette arrangementet. Vi er en stolt partner av både Egon og ØIF Arendal. 

Her er linken til påmelding

Arrangementet vil starte klokken 11 og er beregnet til å vare et par timer, med tradisjonell norsk julemat på menyen. Det blir ribbe og pinnekjøtt, og riskrem med mandel til dessert. 

I forbindelse med ØIF Arendals julekamp mot Bækkelaget 14. desember, blir det satt opp et juletre i Sør Amfi. Der kan folk legge pakker til barna, helst innpakket, men frivillige fra ØIF Arendal vil pakke inn gavene som ikke er innpakket. Disse gavene blir gitt til barna under julefeiringen på Egon. 

Spillere fra begge klubbene har lovet å stikke innom i løpet av julearrangementet. 

Annonse fra Obos-ligaen: