Daglig leder i AF, Bård Sterk-Hansen sammen med Lars Inge Holte, Rebekka Ausland og Sandra Finsrud i Sørfjell.

Arendal Fotball + Sørfjell-damene = Sant

De fleste har kanskje fått det med seg. Arendal Fotball blir sponsor og støttespiller for Sørfjells damelag kommende sesong.

Det var Agderposten som før helgen kunne bringe nyheten om at Arendal Fotball blir støttespiller for de ferske 2. divisjonsjentene fra Sørfjell, som rykket opp etter å ha vunnet 3. divisjon i høst. I tillegg vant laget KM-tittelen for J17-lag. 

Begivenheten er ganske så spesiell, da det hører til sjeldenhetene at en klubb går direkte inn og hjelper en annen med midler på denne måten. Arendal Fotball sponser 2. divisjonsdebutanten med 50.000 kroner den kommende sesongen. 

Glede

Sørfjell-trener Lars Inge Holte er glad for avtalen med Arendal Fotball. Han sier til avisen at det totale budsjettet når det gjelder sponsing, vil være på 200.000-250.000 kroner, og at laget med den summen vil kunne få et godt opplegg rundt laget. Blant annet kan de ta buss til bortekamper og i beste fall ikke koste spillerne noe å være med. 

Holte rår over et lag som er svært ungt. Til Agderposten forteller han at eldste spiller på A-laget var 19 år. 

- Vi har stor tro på dette, og at det kan bli bra for alle parter. Det er unikt at en klubb sponser en annen på denne måten, sier Holte til avisen. 

I Arendal Fotball ble det ikke brukt lang tid på å tenke seg om da henvendelsen kom. 

- Arendal Fotball synes dette er et spennende samarbeid, og håper på suksess både for Sørfjell og Arendal Fotball kommende sesong, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen. 

Håper på besøk

Sammen med spillerne Rebekka Ausland og Sandra Finsrud, håper han å se noen av Arendal Fotball-spillerne på Stuenes stadion i løpet av sesongen. Til gjengjeld lover Holte og spillerne å komme på kampene til Arendal Fotball. 

Men det er også aktuelt for Sørfjell å legge en kamp - eller flere - til Norac stadion i løpet av sesongen. 

- Det hadde vært gøy om vi kunne få prøve oss her også, sier Holte. 

 

FOTO: JON ANDREASSEN/AGDERPOSTEN

Annonse fra Obos-ligaen: