Arendal med sterk prestasjon mot Strømsgodset i Drammen

Arendal kom under to minutter ut i andre omgang. Arendal kom tilbake med en scoring fra George Gibson etter 60 minutter, ti sekunder etter at han kom inn som innbytter.

Både Godset og Arendal stilte sine sterkeste lag i startoppstillingen til denne kampen. I andre omgang ble det mange bytter for begge lag. Selv med en rekke prøvespillere og lokale talenter på banen i andre omgang var Arendal i lange perioder fult på høyde med laget fra Drammen spillemessig.

Alle spillerne som var med til Drammen fikk minimum 20 minutter spilletid, og vi avsluttet kampen med kun Smedplass, Arnesen, Bergan, Gibson og Pllana fra A-stallen. Spesielt gledelig var det å se Redon Pllana tilbake på banen etter en å ha fått fjorårssesongen spolert av en kneskade. Til denne kampen fikk vi hjelp fra seks unge spillere. Disse var fra Urædd (Prince Mlagulwa), Fløy (Drilon Ibishi), Trauma (Thor Hott Johansen, Vetle Ramse, Eirik Arentz) og Hisøy/Arendal 2 (Mats Jacobsen). Takk til klubbene som lot oss disponere spillerne til denne kampen.

En fornøyd Vegard Hansen hadde mye å glede seg over.

- Vi har jobbet med defensiv organisering den siste tiden, og det er derfor svært gledelig at vi klarer å holde oss til planen og slipper Strømsgodset til få sjanser.

- At vi også klarer å holde strukturen i andreomgang med så mange nye ansikter var også en positiv overraskelse. Jeg hadde forventet at vi skulle få større problemer utover i kampen, men unggutta leverte en fin kamp.

-------

Andreas Smedplass - Eirik Lereng, Daniel Hultqvist (kaptein), Stian Andersen - Peder Nersveen, Thomas Liene Ness, John Phillipe Koko, Albert Makiadi - Mikal Kvinge, Mikael Haga, Sander Lille-Løvø.

Benyttede innbyttere: Vegard Bergan, George Gibson, Drilon Ibishi, Prince Mlagulwa, Kristian Solberg Arnesen, Mats Jacobsen, Redon Pllana, Thor Hott Johansen, Vetle Ramse, Eirik Arentz)

Annonse: