Årets første poengtap

Det ble sesongs første poengtap da Arendal tapte 2-1 borte mot Lysekloster.

Bilde: Målscorer Stian Andersen

Det var Lysekloster som kom best i gang på Os, men Arendal kom bedre med i andre halvdel av omgangen. Omgangens eneste scoring var det Lysekloster som stod for, da Lars Kilen (ex-Arendal) fyrte av et skudd fra seksten meter. 

I andre omgang er det Arendal som styrer spillet og maler på for en utligning. Den kom i det 69. min når Stian Andersen får stjernetreff fra 12-13 meter og skrått hold. Det harde skuddet går via tverrligger i mål i det nørmeste hjørnet. Dessverre tar det ikke mer enn ett minutt før Lysekloster igjen er i ledelsen. En duell etter et langt kast fører til at ballen faller ned hos en umarkert Henrik Andersen som banker ballen i mål bak keeper Andreas Smedplass.

Vegard Hansen er skuffet men fattet etter årets første sesongtap.

- Dette er en jevn kamp som kunne bikket begge veier, og noen ganger ruller ikke ballen vår vei.  Det er uansett irriterende at vi ikke får noe ut av denne kampen etter at vi får utligningen, for da er har vi momentumet i kampen. 

- Nå må vi bare legge denne skuffelsen bak oss, så kommer det nye muligheter på løpende bånd, med Fram i cupen på onsdag, og Ørn hjemme neste søndag. 

Annonse: