"Årets høddar" vil juble for Arendal-seier på Høddvoll

Peder Nersveen kom til Arendal Fotball før årets sesong fra søndagens motstander Hødd. "Årets høddar" forventer en tøff kamp mot formlaget fra Ulsteinvik, men holder ikke tilbake på jubelen om han skulle score på Høddvoll.

Peder må ha gjort et godt inntrykk i Ulsteinvik, for han ble for 2023 utnevnt som «Årets høddar», en utmerkelse han fikk etter at han var blitt Arendal-spiller. Følgende begrunnelse ble gitt:

"Peder har stått på i medgang og motgang gjennom heile sesongen, vist gode haldningar og representert klubben på ein god måte."

Peder Nersveen har vært vært litt frem og tilbake mellom Arendal og Ulsteinvik de siste årene. I 2020 spilte han for Arendal Fotball, før han gikk til Hødd og fikk med seg både opprykk og nedrykk de tre sesongene har var der. Før årets sesong var han tilbake i Arendal, og nå er det Arendal Fotball som gjelder.

-Jeg hadde tre fine år i Ulsteinvik, men nå er det Arendal Fotball som gjelder. Det har vært en trend over noen år at en ikke jubler når en scorer mot en klubb en har spilt for før. Det blir bare tull! Hødd vil alltid ha en plass i mitt hjerte, men når en er ute på banen er det klubben en spiller for som gjelder, og jeg kommer til å juble minst like høyt for en seier mot Hødd som mot hvilket som helst annet lag.

- Jeg merket meg fort denne datoen når terminlisten kom ut. Jeg kjenner jo mange fine mennesker som fortsatt er i Hødd, så jeg gleder meg til å komme tilbake å hilse på. 

Kampen på Høddvoll på søndag kl 15:00 er annonsert som "Årets kamp" av Hødd, med gratis inngang og mange aktiviteter for publikum. 

Vi håper du har anledning til å møte på Høddvoll, om ikke vises kampen på No1 Sportsbar på Langbrygga, og på TV2 Play/Direktesport.no.

Annonse: