Årets kaptein og visekaptein

Vegard Hansen har utpekt sine kapteiner på årets lag. Valget falt på Daniel Hultqvist (kaptein, til høyre) og Peder Nersveen (visekaptein, til venstre).

Det har vært betydelig utskiftning og foryngelse i Arendal Fotball siden forrige sesong. De to som er valgt som kapteiner tilhører begge den eldre garde, til tross for at Daniel bare er 25 år. Begge kom til klubben i år (Peder spilte for Arendal Fotball i 2020), og begge kom fra høyere nivå (hhv Ørebro og Hødd).

Vegard Hansen har nå hatt nesten to måneder til å bli kjent med spillergruppen, og det var tiden han trengte før han gjorde sitt valg.

- Dette er to spillere som jeg stoler veldig på, og som jeg føler gruppen har respekt for. De er to naturlige ledere med erfaring som jeg tror vil gjøre en god jobb for oss i år både på og utenfor banen. 

Peder har hatt kapteinsroller i både Elverum og Hødd tidligere

- Det er alltid stas å få tildelt kapteinsansvar, så det setter jeg utrolig stor pris på!

Daniel har ikke vært kaptein på seniornivå tidligere, og setter stor pris på tilliten han har fått.

- Som ny i klubben er det en stor ære å få bære kapteinsbindet. Jeg skal gjøre mitt beste for å lede laget på banen, så alle får ut sitt beste og vi får en god sesong. 

 

 

Har du ikke skaffet deg et fast sete på Norac stadion enda? Sesongkort til kun 990/490 kr inkludert stor pizza fra Domino's og Danmarkstur med Fjordline! Les mer og sikre deg ditt sete her


Under hvordan NFF beskriver en kapteinsrollen:

Kapteinens-rollebeskrivelse.jpg

 

Annonse: