Årets varmeste kamp på lørdag

Lørdag inviterer vi sammen med Kirkens Bymisjon til "årets varmeste kamp" og gratis inngang. Sammen skal vi være med på å skape et varmere Arendal!

Denne kampdagen er en del av vårt samarbeid med Kirkens Bymisjon, som også er synliggjort ved at deres logo er synlig på våre drakter. 

Arendal Fotball har valgt å gi gratis inngang til denne kampen, og samtidig oppfordre de fremmøtte til å vippse et fritt beløp til Bymisjonen (Vippsnr. 789492). I tillegg til at det gjøres en markering av at dette er "Årets varmeste kamp", vil Kirkens Bymisjon bemanne grillen (som de alltid gjør) og selge pølse i lompe for kun kr 5,- ! Det vil også være et gratislotteri med varmende skjerf fra både Bymisjonen og Arendal Fotball i premie.

I Arendal driver Kirkens Bymisjon et mangfoldig arbeid for ulike målgrupper, med sikte på å være en lokal samfunnsaktør som utgjør en positiv forskjell for innbyggerne våre og fellesskapet lokalt.

Tiltakene inkluderer åpne barnehager for barn og foreldre, integreringstiltak i samarbeid med voksenopplæringen, åpen kafe for alle, ungdomstiltak i samarbeid med de videregående skolene, Skattkammer - utlån av fritidsutstyr for barn og unge, ettervernsarbeid med sikte på varig rusfrihet og et liv utenfor soning, møtested og aktivitetstilbud for rusavhengige, og bruktbutikk. I 2024 har Kirkens Bymisjon vært til stede i Arendal i 10 år, og er nå 17 ansatte og drøyt 40 frivillige medarbeidere. 

Ved hjelp av årets varmeste kamp håper vi at Bymisjonen kan nå ut til enda flere, både de som kan hjelpes, og også de som kan hjelpe. Vi ønsker alle hjertelig og varmt velkommen til årets varmeste kamp lørdag kl 13.00 mot Kjelsås på Norac stadion. Dette er også siste sjanse for å se Arendal Fotball i år, så møt opp!

Annonse: