Flomlys på Norac stadion.

Avlyser alle fellestreninger

Smitteverntiltakene som er innført i Arendal kommune, betyr at alle fellestreninger i Arendal Fotball er utsatt inntil videre.

- Vi stopper all aktivisert trening i regi av klubben frem til ny informasjon foreligger, sier hovedtrener Roger Risholt.

Spillerne får i oppdrag å følge sine individuelle treningsprogram. Det er foreløpig ikke vurdert å permittere spillere eller ansatte.

- Det er viktig at alle spillerne følger sitt egentreningsprogram. Vårt felles mål er at vi som lag og klubb ikke skal bli satt unødvendig tilbake som en følge av de restriksjonene kommunen nå har innført, sier Risholt.

Arendal kommune innførte lørdag en rekke nye tiltak for å stanse spredningen av det muterte koronaviruset. Ett av tiltakene er "stans av idretts- og fritidsaktiviteter".

- Det er ikke tillatt å organisere idrettsaktivitet for voksne eller barn. Forbudet gjelder både utendørs og innendørs. Det samme gjelder fritidsaktiviteter som organiserte øvelser, trening og prøver for kor, korps og teater, heter det i forskriften som nå gjelder for Arendal kommune. Foreløpig gjelder forskriften frem til 25. mars.

- Vi vil ha en god dialog med kommunen og forholde oss til de restriksjojnene og den informasjonen vi får. Vi har imidlertid hatt gode smittevernregler internt i klubben hele det siste året, og vi er også glade for at vi ikke har hatt ett eneste smittetilfelle internt i Arendal Fotball i løpet av koronapandemien, sier assistenttrener Bjørge Fedje.

Inntil videre er også klubblokalene på Norac stadion stengt for ordinært bruk. 

Annonse: