Vital Kaba i aksjon for Arendal 2 mot Express 1. juli.

B-laget vant på overtid

Etter to tap på rad, fikk Arendal Fotball 2 en opptur i 4. divisjon.

I en vrien bortekamp mot Lyngdal, måtte en vente til kampuret viste at kampen var godt på overtid før seieren var i havn, men seieren smakte dermed ekstra godt og tok laget seg tre poeng vekk fra nedrykksstriden.

Vital Kaba sørget for en god start for Arendal 2. Midtveis i første omgang satte han inn 1-0, men hjemmelaget kom tilbake etter pause, først ved en utligning midtveis i omgangen, før Esben Hægeland sørget for ledelse ti minutter før slutt.

Men Arendal 2 var ikke beseiret, for to minutter på overtid sørget innbytter Redon Pllana for 2-2. Ikke nok med det, så sørget Håvard Meinseth for at det tre minutter på overtid ble 3-2 og tre poeng med hjem i bussen til Arendal.

Med seieren er Arendal 2 tre poeng over nedrykksstreken i 4. divisjon. 18 av 26 kamper er spilt.

NB: Neste oppgave for Arendal 2 er mot Jerv 2 på Norac den 2. september. Kampstart er 19.30 ...

Laget: Jonatan Strand Byttingsvik, Avni Pepa, Sijam Nuri, Filip Mang-Thang, Even Eie, Magnus Madsen, Håvard Meinseth, Tobias Arndal, Markus Håbestad, Vital Kaba, Anders Bjørge.

Innbyttere: Tor Kristian Rener Hovland, Markus Eilertsen, Michael Bothne Bleika, Redon Pllana.