Bennett: Nytt navn og ny avtale med Arendal Fotball

Reisebyrået i Grimstad som tidligere var kjent som HRG, har nå skiftet navn til Bennett. Samtidig med navneskiftet forlenges sponsoravtale med Arendal Fotball for ytterlige ett år.

Bennett består fortsatt av de samme dyktige folkene, og de er fortsatt partnere av American Express Global Business Travel, verdens største reisebyråkjede.

Daglig leder i Arendal Fotball, Asbjørn Sauesund, føler seg trygg med Bennett som partner på reiser.

-  Vi reiser mye og langt med store grupper gjennom sesongen. Vi er derfor avhengig av å ha en partner som kan sy sammen relativt kompliserte reiser på best og billigst mulig måte. Her har HRG, nå Bennett, gjort en svært god jobb for Arendal Fotball over flere år.

Viktigheten av det gode samarbeidet ble bevist i noen dramatiske dager da Corona-viruset kom til Europa og laget befant seg på treningsleir i Spania. Allerede 10 timer etter at avgjørelsen ble tatt om å returnere til Norge, var hele troppen på plass i direkteflyet tilbake til Norge. 

Salgssjef i Bennett, Kjell-Ivar Søreng, er glad for å fortsette samarbeidet med Arendal Fotball.

- Vi opplever Arendal Fotball som en profesjonell partner, og det er ikke vanskelig å resignere avtalen med klubben.

- Etter pandemien har vi opplevd en stor økning i antall kunder og reisende, og det er som i fotballverden; vi måtte ut og hente nye «medspillere». Teamet i Grimstad har flere nyansatte med solid erfaring fra bransjen og med over 20 ansatte på alle våre avdelingskontorer, er vi den desidert største franchisen i den norske delen av AmexGBT.

Arendal Fotball og Bennett heier på hverandre. Vi oppfordrer derfor alle som er glad i Arendal Fotball å kontakte Bennett om din virksomhet trenger hjelp med reiser.

 

Annonse: