Magnus N. Madsen i aksjon for Arendal 2 i 4. divisjon mot Jerv 2.

Best i byen

Arendal G19 vant 3-1 over Hisøy.

Arendal Fotball har byttet ut mye av laget siden vårsesongen. I sesongens nest siste kamp - den siste på hjemmebane - var det duket for "Slaget om Arendal" mot Hisøy.

Kampen på Norac endte 3-1 til Arendal Fotball. Dermed kan guttene kalle seg for best i byen ved utgangen av sesongen.

Starten på kampen ble ikke den aller beste. Hisøy tok ledelsen ved Markud Larsen allerede etter tre minutter.

Etter 13 minutter fikk Arendal Fotball straffespark. Magnus Nørby Madsen var sikker fra straffemerket og skaffet balanse i regnskapet.

Anders Bjørge viste seg frem med å skaffe 2-1-ledelse til pause da klokka nærmet seg 36 minutter på Norac.

En tidlig scoring i andre omgang av Redon Pllana sørget for 3-1. Det ble også den siste scoringen for kvelden.

Arendal Fotball er nummer fire i G19-serien og kan som best bli nummer to i den jevne avdelingen. Sesongen avsluttes mot Fløy 22. oktober.