- Betyr mye mer enn bare en scoring

Etter en meget lang og tung skadeperiode, var Stefan Mladenovic veldig glad etter å ha bidratt til cup-avansement for Arendal.

Den lynhurtige kantspilleren kom til Arendal i vinter etter en tung periode i Sandefjord. En langtidsskade førte til at han aldri fikk vist potensialet sitt i hvalfangerbyen. Derfor grep han muligheten da Arendal ga ham et tilbud i vinter.

Gjennom flere måneder har han nå jobbet systematiske sammen med Arendals fysioterapeuter for å komme tilbake i matchform. I perioder har det blant annet betydd at han har kjørt rene fysiske økter mens resten av troppen har trent fotball. Men nå ser det ut til at han får betalt for den knallharde jobben han har lagt ned for å komme tilbake i toppform.

- Det er snart to år siden jeg har spilt en hel fotballkamp, og jeg har ikke scoret på like lang tid. Derfor betydde scoringen og seieren i dag mye mer enn bare det å score mot en tidligere klubb. Dette betydde mye for meg selv, sier han åpenhjertig.

Trenerteamet i Arendal vet at Stefan Mladenovic kan bli en svært viktig spiller utover i sesongen. Nettopp derfor har de valgt å matche ham veldig forsiktig. - Dette var bare min andre kamp fra start, så det merkes at jeg har løpt i 100 minutter, innrømmer han.

Etter scoringen var han helt tom for krefter og måtte byttes ut. Det skulle faktisk også vise seg å være matchavgjørende på sett og vis, ettersom han ble erstattet av Daniel Roppestad som satte inn Arendals femte og avgjørende scoring.

- Vi måtte helt i kjelleren i dag. Det har stort sett vært match hver tredje dag, så det kjennes. Men med et isbad i morgen, så er jeg klar igjen mot Sotra til onsdag, lover Stefan Mladenovic.


 

Annonse: