Bjørge Fedje gir seg i Arendal Fotball

Bjørge Fedje kom til klubben som keepertrener i 2020, og tok over ansvar for spillerlogistikk høsten 2020.

I 2022 startet Bjørge i en tidskrevende sivil jobb i i helsevesenet i Oslo som har vist seg vanskelig å kombinere med det å legge så mye tid i spillerlogistikk som dette krever.

- Jeg har dessverre ikke kunnet være så mye fysisk til stede denne sesongen. Jeg har likevel hatt et nært og godt samarbeid med Roger (Risholt, hovedtrener) i hele perioden, og har blitt svært glad i klubben og menneskene. Jeg er stolt over det vi har oppnådd siden vi høsten 2020 sto ganske på bar bakke.

Selv om Bjørge nå gir seg i den formelle rollen han har hatt i klubben, er daglig leder Asbjørn Sauesund glad for at Bjørge fortsatt bare er en telefonsamtale unna. 

- Bjørge har uten tvil et stort hjerte for Arendal Fotball, og har gjort en svært viktig og god jobb med spillerlogistikk for klubben over flere år. Det er derfor betryggende at Bjørge har sagt seg villig til å bidra til kompetanseoverføring og å bidra mer "uoffisielt" ved behov og kapasitet.

Arendal Fotball takker for innsatsen Bjørge har lagt ned for klubben, og ønsker han lykke til videre. Du vil alltid være velkommen til Norac stadion når du er på disse trakter!

Annonse: