Kim Kvaalen - trening 23. 06.20

Ble overrasket over at seriestarten kommer så kjapt

Arendal Fotball har under tre uker på seg for å finslipe serieformen ...

Forrige uke kunne endelig spillerne til Arendal Fotball trene for fullt, med så kalt full kontakt. Og spillerne har virkelig brukt anledningen til å vise at det er kjærkomment å være tilbake til normalt gjenge. 

- Vi har kjent det på kroppen at det er tøffere nå. Det er virkelig godt å være i gang etter å ha trent så lenge uten kontakt, sier Arendals midtbanedynamo Kim Kvaalen. 

Tidligere enn antatt

For Kim Kvaalen kom det som en liten overraskelse at det ble seriestart så tidlig som 11. juli. Serien åpner med en langtur, til Trondheim og Nardo. 

- Jeg trodde helt ærlig at det ikke ville bli noe seriespill før til høsten, sier han. 

Men han legger til at han mener laget har trent på seg et godt grunnlag, og er godt forberedt til det som skal skje om litt under tre uker. 

- Det er greit når vi nå får trent mer 11 mot 11. Da tror jeg det kan bli bra, forklarer Kvaalen. 

Spennende konsept

Årets sesong blir som kjent noe annerledes som følge av korona-pandemien. 

Arendal og de andre lagene i 2. divisjon skal spille enkel serie, med påfølgende sluttspill. 

- Det synes jeg faktisk er veldig spennende. En halv sesong med sluttspill er jo noe vi ikke har vært med på før. Det kan gjøre det ekstra spennende. Jeg tror det kan bli gøy, mener Kim Kvaalen. 

I alt blir det 19 kamper denne sesongen, mot det som normalt skulle vært 26. 

- Det blir spennende. Nå kan vi nesten ikke vente på å komme i gang. Får vi et par treningskamper til nå, at vi får kjent på hvordan det er, så tror jeg vi skal være klare, smiler han. 

God treningskamp

Etter bare noen dager med normal trening, spilte Arendal Fotball treningskamp mot Fram i Larvik på fredag. Det ble en positiv opplevelse, etter over tre måneder uten antydninger på kampfronten. 

Arendal Fotball vant 3-1 og leverte i tillegg spill som lover godt foran de neste månedenes kamp om poeng. 

- Ja, jeg synes vi var bra. Vi var litt spent ettersom det var så lenge siden den forrige kampen, men jeg synes vi leverte bra. Det er uansett godt å være i gang med kampene, melder Kvaalen. 

Annonse: