Per Carsten Michelsen gleder seg over at det endelig er mulig å fylle tribunene på Norac stadion igjen.

Bli med på fotballfesten!

Endelig: Når Arendal Fotball møter Øygarden til lørdag, så er det duket for fotballfest fordi det nå er vesentlig færre restriksjoner på hvor mange som kan samles til kamp.

- Vi har innkalt ekstra vaktmannskaper, sier arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen som sammen med teamet på Norac stadion har jobbet på spreng de siste dagene for å få på plass opplegget som gjør at man denne helgen kan slippe inn over 1000 tilskuere når Arendal Fotball møter Øygarden.

- Etter den gode serieåpningen med seier mot Skeid, samtidig som våre gutter har overbevist også i treningskampene, så vet vi at det er veldig mange som har lyst til å få med seg årets første hjemmekamp i serien, sier Per Carsten Michelsen.

Derfor har han finlest koronaprotokoller og sørget for nummererte billetter og at alle som kommer får en "fast, tilvist plass", som det heter i retningslinjene fra NFF. 

- Vi må spre folk over stadion og ta i bruk flest mulig tribuneseksjoner. Siden publikum må oppholde seg i ulike områder av stadion, så vil det dessverre noen som ikke har tilgang til kiosk denne lørdagen. Men vi håper på fotballfest og mange folk som har lyst til å se årets veldig spennende Arendal-utgave, sier Per Carsten Michelsen.

Kjøp billetten her og nå!

Annonse: