Publikum på Norac stadion.

Blir du med på kamp søndag, støtter du også et godt formål!

Generalsponsor Norac tar på seg spanderbuksene når Fredrikstad kommer på besøk søndag. Klubben byr på gratis inngang - og for hver tilskuer som kommer, gir Norac 50 kroner til Kirkens Bymisjon!

Arendal og Fredrikstad var begge blant forhåndsfavorittene før sesongen, men etter en formdupp i sommer - så er nok Fredrikstad det laget som er nærmest å innfri egne forventninger akkurat nå. De kjemper knallhardt for å hente inn overraskelseslaget Stjørdals Blink - og har også styrket stallen med flere profilerte spillere i sommer.

Sist helg løsnet det også for Arendal, og spillerne er supermotiverte for å vise at de kan hamle opp med ett av de beste lagene i divisjonen - så dermed er det all mulig grunn til å forvente en fartsfylt og spennende kamp mellom to av de lagene som har høyest toppnivå i norsk 2. divisjon.

- Vi ønsker å gi hjemmepublikummet litt ekstra denne gangen, og derfor byr vi på gratis inngang. Generalsponsor Norac har samtidig bestemt seg for å gi 50 kroner til Kirkens Bymisjon for hver tilskuer som kommer på kampen. Så jo mer vi klarer å fylle tribunene, jo mer bidrar vi til et meget godt formål, sier daglig leder Bård Sterk-Hansen.

Det er ikke tilfeldig at Kirkens Bymisjon er de som får nyte godt av generøsiteten, ettersom dette også er Arendal Fotballs humanitære samarbeidspartner. - Vi er stolte av å samarbeide med Kirkens Bymisjon. De ønsker å gjøre en forskjell for mennesker i Arendal som er ekskludert i samfunnet vårt. De er tilstede og stiller opp for medmennesker som er i en sårbar livssituasjon eller som strever med sine liv, sier Bård Sterk-Hansen. 

Dette arbeidet kan du altså støtte opp om - rett og slett ved å ta turen til Norac stadion søndag kl 18.00!

Annonse fra Obos-ligaen: